Serik Belediyespor maçında daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Aydın, geçtiğimiz Pazar günü oynanan Vanspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Serik Belediyespor maçında daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.09.2024
6
A+
A-

Aydın, “Vanspor’un güçlü kadrosunu ve maliyetini biliyorduk. Biz de yaklaşık 70 gündür hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Amacımız mücadeleci bir takım yaratmak olsa da gol yollarında sıkıntı yaşadığımızın farkındaydık. Vanspor maçında da hedefimiz galibiyetti, ancak istediğimiz gibi olmadı” dedi.

İLK YARIYI ÖNDE KAPATTIK AMA…
Aydın, maçın ilk yarısında öne geçtiklerini ve iki oyuncu değişikliği yaptıklarını belirtti. Ancak ikinci yarıda Vanspor’un bireysel yeteneklerinin ön plana çıktığını söyledi. Kaleci Göktan’ın performansına dikkat çeken Aydın, “Göktan inanılmaz kurtarışlar yaptı, en azından bir puan almamızı sağladı. Ayrıca Şahin’in attığı golle takımımızın önemli bir gol ayağı olduğunu da görüyoruz. Fakat bu konuda daha fazla katkı sağlamamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.

SERİK BELEDİYESPOR MAÇINA HAZIRLANIYORUZ
Serik Belediyespor maçıyla ilgili konuşan Aydın, bu karşılaşmanın zorlu geçeceğini vurguladı. “Serik Belediyespor, grubun kaliteli takımlarından biri. Vanspor maçında gösterdiğimiz mücadeleyi daha da artırmalıyız. Bu hafta antrenmanları saat 4’te başlatarak sıcak havaya uyum sağlamaya çalışıyoruz. Amacımız Serik’ten puan ya da puanlarla dönmek” ifadelerini kullandı.

LİGDE KALMAK BİRİNCİ ÖNCELİK
Metin Aydın, takımın birinci önceliğinin ligde kalmak olduğunu belirtti. Kupa maçlarıyla ilgili fazla bir şey söyleyemeyeceğini, kadro derinliğinin yetersizliği nedeniyle daha çok yedek oyunculara şans verebileceğini söyledi. Viranşehir ile ilgili yeterli bilgileri olmadığını, ancak Giresunspor’a yakışır bir sonuç almayı hedeflediklerini ifade etti.

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI
Son olarak taraftara seslenen Aydın, “Vanspor maçında taraftar coşkusu harikaydı. Onlara galibiyet yaşatmak istiyorduk, ama olmadı. Serik Belediyespor ve Elazığspor maçlarında 3 puan alarak onların coşkusunu daha da artırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.