Yeni öğrencilere şehir içi bilgilendirme turu

Giresun Kent Konseyi’nden yenilikçi oryantasyon

Yeni öğrencilere şehir içi bilgilendirme turu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.09.2024
2
A+
A-

Giresun Kent Konseyi Gençlik Meclisi, üniversite oryantasyon etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Şehir İçi Bilgilendirme Turu” ile yeni gelen öğrencilere şehirde rehberlik ediyor.

BİLGİLENDİRME STANTLARI AÇILDI

23-27 Eylül tarihleri arasında Güre Yerleşkesi’nde Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Giresun Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı Halk Akademisi ve Gençlik Açık Ofis Birimleri stant açarak öğrencilere yıl içindeki eğitimler ve bilgilendirme turları hakkında bilgi veriyor. Öğrenciler, ders çalışma alanları, bankalar, hastaneler ve belediye binalarının adresleri gibi ihtiyaç duyacakları yerleri öğrenme imkanı buluyor.

KÜLTÜREL MEKANLAR DA TANITILIYOR

Üniversite 1. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen turda, şehrin kültürel mekanları da tanıtılıyor. Bu etkinlik, öğrencilerin sadece eğitim hayatına değil, sosyal yaşamlarına da katkı sunuyor.

TURA YOĞUN İLGİ

Araştırmacı Yazar Hüseyin Gazi Menteşeoğlu rehberliğinde gerçekleşen tur, öğrencilere şehri yakından tanıma fırsatı sunarken sponsorlar eşliğinde yol boyunca ikramlar da yapılıyor. Etkinlik, öğrencilere şehrin kapılarını açarak sıcak bir karşılama sağlıyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.