Giresun’da üç derneğe proje desteği

İçişleri Bakanlığı, 2024 yılı proje destek programı kapsamında üç Giresun derneğine daha mali yardım sağladı.

Giresun’da üç derneğe proje desteği
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.10.2024
16
A+
A-

Bakanlık tarafından yapılan ikinci değerlendirme sonucu toplamda 990 bin 900 TL’lik fon, derneklerin toplumsal farkındalık ve yardım projelerine tahsis edildi.

PROTOKOLLER İMZALANDI

27 Eylül’de Giresun’da düzenlenen törenle, yardım alan derneklerin proje protokolleri Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu’nun başkanlığında imzalandı. Törene, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nazan Aydoğan, dernek yöneticileri ve işbirliği yapılan kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.

GİRESUN’DAN ÜÇ YENİ DERNEK DESTEKLENDİ

İçişleri Bakanlığı’nın değerlendirmesi sonucu Görele Karadeniz Omurilik Felçlileri Derneği, Giresun İnsan Hak ve Hizmetleri Derneği ve Giresun Bağımlılıkla Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Derneği proje desteklerine hak kazandı. Bu derneklerin projelerine toplamda 990 bin 900 TL’lik yardım sağlandı.

PROJELERİN AMAÇLARI

“Bilinçli Ol Güvende Kal” projesi ile ortaokul öğrencileri, öğretmenleri ve veliler arasında bağımlılık konusunda farkındalık artırılması hedefleniyor. “Eğitimli Ekip Hayat Kurtarır” projesi, doğal afet bilincini güçlendirmeyi amaçlıyor. “Birlikte Büyüyen Gelecek” projesi ise Karadeniz bölgesindeki engelli dernekleri arasında işbirliğini pekiştirmeyi ve engelli bireylerin psikolojik olarak güçlenmesini sağlamayı hedefliyor.

 

REKLAM ALANI