“Hedef YKS” ve “Hedef LGS” proje toplantısı yapıldı

Giresun’da, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Hedef YKS” ve “Hedef LGS” projelerinin il toplantısı, Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlık etti.

“Hedef YKS” ve “Hedef LGS” proje toplantısı yapıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.10.2024
21
A+
A-

EĞİTİM FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantının başında, İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu, yürütülen eğitim faaliyetlerinin genel değerlendirmesini yaparak projelerin başarıya ulaşması için özveriyle çalışılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve 2024-2025 eğitim öğretim yılına ilişkin genelgeler hakkında bilgilendirme yaptı.

BAŞARIYI ARTIRMAK İÇİN İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Tosunoğlu, öğrencilerin sınavlara hazırlık sürecinde öğretmen-öğrenci-veli iş birliğinin önemini vurguladı. Eksik kazanımların telafisi, okuma-anlama ve analiz etme çalışmaları üzerinde durdu.

HEDEF YKS VE LGS PLANLAMALARI GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Toplantıda, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar, Hedef YKS ve LGS projeleri kapsamında yapılacak planlamalar ve yürütülecek çalışmalara dair hatırlatmalarda bulundu. Okullarda yapılacak komisyon çalışmaları, rehberlik ve veli bilgilendirme faaliyetleri gibi konulara değindi.

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK

Tüm okulların, öğrencileri sınavlara en iyi şekilde hazırlamak için gereken çalışmaları yapacağı belirtildi. Özellikle Hedef YKS ve LGS projelerinde okul müdürleri ve koordinatör öğretmenlerin iş birliği yapması gerektiği vurgulandı.

BAŞARILI BİR YIL BEKLENTİSİ

Toplantının sonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu, geçen yıl elde edilen başarılara dikkat çekerek bu yıl da ekip çalışmasıyla güzel sonuçlar alınacağını ifade etti ve tüm öğretmenlere teşekkür etti.

 

REKLAM ALANI