Aymelek teyzeyi yolda bırakmadılar…

Takdir toplayan o anı Emniyet Genel Müdürlüğü paylaştı.

Aymelek teyzeyi yolda bırakmadılar…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.12.2023
119
A+
A-

Türk Polis Teşkilatı, halkın can ve mal güvenliğinin yanı sıra, halkın ihtiyaç duyduğunu her an yanında. Giresun’da bir işyerinin güvenlik kamerasına örnek bir görüntü yansıdı. Market alışverişi sonrası aldığı eşyaları taşımakta zorlanan 87 yaşındaki Aymelek Daban, yoldan geçmekte olan polis otosunu durdurarak yardım istedi. Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis otosundaki polis memurları Aymelek teyzeyi eşyalarıyla birlikte evine kadar götürdü.

Cin Ahmet Pazar mevkiinde kaydedilen edilen görüntüyü Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından paylaştı. “Bu Yolda Hep Birlikteyiz” etiketiyle paylaşılan görüntüye “İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız. Alışveriş dönüşü trafik ekibimizin yanına gelerek yardım isteyen teyzemize, evine kadar eşlik ettik” notu düşüldü.

“İKİ YİĞİT, BİR ANA…”

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ise Giresun polisinin örnek davranışı, “İki yiğit, bir ana. Bu şehirde yaşayan herkesin başımızın üstünde yeri, gönlümüzde tahtı var. Kıymetli polislerimize teşekkür ediyoruz” diye paylaşımda bulundu.

REKLAM ALANI