Bir tek bile yok!

Yayınlama: 08.02.2024
44
A+
A-

YOK!
YOK!
YOK!
BİR TEK BİLE YOK!
Yok olan nedir?
Yok olan, bu memlekette en tepede olanından (malum kişiden) aşağıya doğru sırayla hiçbir Milletvekilinin, siyâsetçinin Türk milleti adına ahlâk, ırz, namus, şeref diye en küçük bir endişeleri ve hassasiyetleri YOKTUR!

Sokaklar, parklar, sahiller, mahalle araları, okul civarları, toplu ulaşım araçları, câmi kenarları, hatta mezarlıklar bile kızlı- oğlanlı sevişilen genelevlere dönmüş vaziyette.

Bu rezil durum böyle devam ederse, pek kısa bir zaman sonra iffet ve safiyetini muhafaza eden anne adayı genç kız kalmayacak.

RETÜK’ün himayelerinde AKP yandaşı televizyonlarda tam gaz devam eden evlilik ve âile içi şiddet içeren sabah proğramları ise, milletimizin âile yapısına, ahlâk ve namus anlayışına karşı yapılan en büyük bir ihanettir, düşman BEŞİNCİ KOL faaliyetidir.

Yine, RTÜK’ün himayelerinde olan yandaş televizyonların sapık ilişkilerin özendirildiği dizilerle evlere akıttıkları lağımlar âilenin temeline koyulan birer dinamit niteliğindedir.

Lâikler rezil!
Müslüman geçinenler daha da rezil…
Atatürkçü geçinenler birer ustura Behçet…
Milliyetçiler ise sarayın hizmetinde birer milliyetsiz…
Diyanet teşkilâtı dini görevini bırakmış başka işlerin peşinde…
Tarikat ve cemaatler ise dünyalık peşinde birer Karun olmuşlar…

ÂİLE VE ATOM BOMBASI.
Âilenin parçalanması, atomun parçalanmasına denk bir tehlikedir!
Korunmayan ahlâk, teşvik edilen ahlâksızlıklar dolaysıyla parçalanan her âile, yarın bu milletin üzerine atılan imha gücü yüksek öldürücü birer atom bombası tesirinde olacaktır.

Âilenin yok olmasıyla ortaya çıkan sosyal patlamaların yakıcı tesiri, atomun parçalanması sonucu ortaya çıkan yüksek ısının tahribatından farksızdır!

Allah’ım!
Ne korkunç bir çöküş!
Ne iğrenç bir çürüme!
7 sene önceki rakamla, yılda 600 bin nikâh ve 135 bin boşanma!
Her boşanma, kurulu bir âilenin parçalanıp yok oluşudur!

Korkunç ahlâki çöküşü, çürümüşlüğü ve bunun sonucu olarak uğrayacağımız felâketleri fark edip gündeme taşıyacak ahlâki hassasiyette ne AKSARAY’DA, ne de TBMM’de tek bir kişi dahi yok.

AKP, TOPLUMU HEM AHİRETİNDEN HEM VATANINDAN EDİYOR!
Devletler parasızlıkları sebebiyle değil, sadece ve sadece ahlâksızlıkları sebebiyle yıkılırlar çünkü devlet tüccar değildir. Tarih kitapları, ahlâksızlıkları sebebiyle çöken irili ufaklı devletlerin cesetleriyle doludur. Şurası da bir gerçek ki devletin mâli iflasının temeli de ahlâksızlığa dayanır ki içinde bulunduğumuz durum, ahlâksızlığın had safhaya ulaştığının acı bir göstergesidir. Son 21 yıldan beriye her gün biraz daha artan bu ahlâksızlıklar, bırakın bir devleti koca bir kıt’ayı dahi batıracak cinstendir.

AKP denen püsküllü belâ,
Utanmaz CHP, MHP ve İYİ Parti.
Chp, İyi parti, Mhp, her üçü de ahlâki zafiyette Akp’nin ruh ikizleridir.

Siyâsetçiler böyle de;
Milliyetçi- Atatürkçü- Ülkücü ve Müslüman geçinen lavuk kalemler, hormonlu ilâhiyatçı bozuntuları nasıllar?
Tamamı dünyalık derdindeler ve tavuk peşinde koşturan aç çakaldan farksızlar.

Liderine, Milletvekiline söz dokundurdum diye yine birileri sayfamdan çıkacaktır. Böylelerinin ardından hiç üzülmem, aksine sevinirim.

REKLAM ALANI