Bulancak Belediyesi pahalılığı kabul etti ve harekete geçti

Bulancak Belediyesi ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara ücretsiz marul dağıtımı gerçekleştirdi.

Bulancak Belediyesi pahalılığı kabul etti ve harekete geçti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.04.2023
57
A+
A-

Ülkemizde yanlış politikalar yüzünden yaşanan pahalılık Bulancak Belediyesini harekete geçirdi. Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntının farkına varan AK Partili Bulancak Belediyesi Seralarında yetiştirilen Marullar dün itibarı ile Bulancak Meydanında kurulan çadırda ekonomik güçlük çeken ilçe halkına ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

Seracılık her ne kadar Belediyenin faaliyetleri arasında bulunmamasına rağmen inisiyatif alan Belediye Başkanı Recep Yakar, “Seralarımızda ürettiğimiz ürünleri halkımızla paylaşmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Recep Yakar, “Bir taraftan ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ulaştırdığımız ürünleri bir taraftan da uygun fiyatla Sera alanımızdan satışını yaparak halkımızı kaynağından sağlıklı ürünle buluşturuyoruz. Sera üretimlerimiz oldukça başarılı olurken bu girişimimiz aynı zamanda güzel bir istihdam ortamı yarattı. Geliştirmeyi düşündüğümüz Sera üretimimizin ürünlerini halkımızla paylaşamaya devam edeceğiz. Bugün de seralarımızda ürettiğimiz yaklaşık 2 bin bağ taze marul üretimimizi doğrudan ve ücretsiz bir şekilde halkımıza ulaştırdık. Hem biz hem halkımız bundan çok mutlu olduk. Böylesi mutluluklarımızın artması ve hep sürmesi dileği herkese iyi Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI