Çevre yolu her yere var ancak Giresun’a yok!

Çevre yolunun Trabzon’da 1 Mayıs’ta temeli atılırken, Ordu mitinginde Fatsa’nın da sözü verildi.

Çevre yolu her yere var ancak Giresun’a yok!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.05.2023
86
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve13. Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Partinin düzenlediği seçim mitinginde Giresun’un en önemli sorunlarının başında gelen Güney Çevre Yolu projesine değinmemesi şaşkınlıkla karşılandı.

Sivil toplum kuruluşları, Giresun’un sahil şeridinden geçen trafik yoğunluğunun ve karmaşanın çevre yolu ile rahatlayacağına dikkat çekerken, vatandaşlar ise Cumhurbaşkanının bu konuda tek cümle etmemesini yadırgadıklarını belirtiyorlar.

FATSA’YA ÇEVRE YOLU MÜJDESİ

Hiçbir vaatte de bulunmayan Erdoğan’ın Ordu mitingde Fatsa çevre yolunun bu sene içerisinde yatırım programına alınarak çalışmalara başlanacağını duyurdu.

Hatta Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek çevre yolunun sadece Fatsa için değil çevredeki diğer ilçeler ve iller için de önem taşıdığını ifade ederek, “Sayın cumhurbaşkanımız Ordu’muzu ziyaret etti. Çok güzel kalabalık tarafından karşılandı kendisi daha sonra da burada konuşmasında Fatsa çevreyolu ile alakalı yatırım planı olacağına dair açıklama yaptı. Biz çok mutlu olduk bu açıklamalarından dolayı. Allah izin verirse inşallah seçim sonrası yapımı planlanan bu projede hayata geçirileceğinin inancındayız.

TRABZON’DA TEMELİ BİLE ATILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Trabzon Güney Çevre Yolu projesi ile Karadeniz Sahil Yolu’nun Akçaabat-Arsin arasında kalan kesiminde şehir içi ve transit trafiğin ayrılacağını bildirdi.

Karaismailoğlu, Trabzon Güney Çevre Yolu için Akçaabat ilçesine bağlı Mersin Mahallesi’nde düzenlenen temel atma töreninde yaptığı konuşmada, milletin iktidara taşıdığı günden bu yana hükümet olarak, emekçilerin ve tüm çalışan kesimin yanında olduklarını söyledi.

REKLAM ALANI