CHP Giresun Milletvekilinden İmamoğlu’na destek mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yürütülen siyasi yasak davasına tepki göstererek, halk ve parti olarak İmamoğlu’nun yanında olduklarını açıkladı.

CHP Giresun Milletvekilinden İmamoğlu’na destek mesajı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
30
A+
A-

Gezmiş, sosyal medya hesabından yaptığı destek paylaşımında, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanımız, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız, gururumuz Sayın Ekrem İmamoğlu’na yönelik ‘siyasi yasak getirmek’ adına yürütülen dava kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Gezmiş, İmamoğlu’na yönelik baskının esasen demokrasiye ve halkın iradesine yapıldığını belirterek, “Halkımızın iradesi karşısında hiçbir güç başarıya ulaşamayacaktır. İmamoğlu yalnız değildir. Halkımız ve partimiz dimdik arkasındadır. Hak, hukuk, adalet kazanacaktır” dedi.

Gezmiş’in bu açıklaması, CHP’nin ve tabanının İmamoğlu’na olan desteğini bir kez daha gözler önüne serdi. İmamoğlu’na yönelik davanın siyasi bir hamle olarak değerlendirildiği bu süreçte, parti içinden gelen destek mesajları da artarak devam ediyor.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.