CHP Merkez İlçe Başkanı Bektaş, yeniden aday

Parti binasında düzenlediği basın toplantısına uzun bir teşekkür konuşmasıyla başlayan Murat  Bektaş, yeniden aday olduğunu açıkladı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Bektaş, yeniden aday
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.09.2023
59
A+
A-

Bektaş, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı üyesi Sayın Milletvekilim, İl Başkanım, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım, İlçe başkanlarım, disiplin kurulu, belediye ve İl Genel Meclisi üyelerim, parti okulu emekçilerimiz, il ve ilçe yöneticilerimiz, partimizin geçmişine emeğini yüreğini koyan önceki dönem milletvekillerimiz, belediye, başkanlarımız, yöneticilerimiz, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını yere indirmeyen gençler, ev ev, kapı kapı dolaşan partili kadınlarımız, mahalle delegelerimiz, partimizi koşulsuz destekleyen kıymetli üyelerimiz, basın emekçileri ve bu heyecan dolu günümde beni yalnız bırakmayan dostlar hepiniz hoş geldiniz” dedi.

Konuşmasında,” Sizlerin huzurunda ülkemizin ve partimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını minnetle anıyorum.” ifadesini kullanan Murat Bektaş, şunları kaydetti:

“Şu fındık hasadı döneminde sizleri buraya kadar yormanın mahcubiyeti içerisindeyim. Ancak diğer yandan bu heyecan dolu anımı sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık.

41 yaşındayım. Avukatım. Sizlere kendimi uzun uzun anlatacak değilim. Tanınmış bir ailenin ferdi de değilim. İddialı bir yaşantının sahibi de. Evliyim 4 aylık bir oğlum var. Tüm servetim de o kadar.

Değerli partililer,

2020 yılında yapılan seçimlerde sizler beni İlçe Başkanlığıyla arkadaşlarımı da yöneticilikle görevlendirdiniz. Şimdi yine sizlerin huzurunda önümüzdeki dönem Merkez İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklamak üzere karşınızdayım.

Geçtiğimiz dönemde ciddi bir mücadele verdik. Hem pandemi koşullarında hem de siyasal iktidarın baskısı altında geçen süreçte burada ciddi bir emek ve mücadele süreci vardı. Köy köy gezdik, halkımızın ve esnafımızın yanında olduk.Bunun yanında doğayı ve hayvanları koruma mücadelesi verdik.O süreçte üye sayımızı en yüksek seviyelere  çıkardık.

Bu çalışmalar sonucunda sorumluluk alanımızda merkez ilçemizde parti oylarımızda yüzde 4,5 oranında artış sağladık. Köylerimizde yüzde 2,7 oranında oylarımız arttı. Bunların detaylarını seçim konuşmamda anlatacağım.

Bugün ülkemizde ekonomik sıkıntılar varken, adliyede adalet, hastanede sağlık, emniyette güvenlik yokken, yerel seçimler öncesi partimizin kurtuluş reçetesini konuşuyoruz.

Bazı ortamlarda, değişim isteği farklı anlaşılmakta farklı ifade edilmektedir.  Değişim ilkeseldir. Değişim ideolojiktir.

Merkez ilçede değişim sloganı kimileri için yeterli gelebilir ancak bizler genelde ve ideolojik, ilkesel değişimi savunuyoruz. Partinin istikbali, başkanların adayından öte üyenin adayına, tercihine bırakılmalıdır. İl Başkanını, ilçe başkanını hatta genel başkanı bile üyeler seçmelidir. Biz bu değişimin filizlerini köy seçimlerinde atmıştık zaten. Değişim isteyen eline kalem alıp delege yazmaz, kendini riske atar sandığı ortaya koyar, değişim isteyen önseçim diye kapı kapı gezer.

Bu nedenle herhangi bir aklın adaylığına değil mücadelenin ve değişimin adaylığına talibim.

Sözlerimin sonunda bugün buraya gelerek heyecanımı paylaşan, beni onurlandıran sizlere tekrar teşekkür ediyor, daha önce adaylığını açıklayan Sayın Ahmet Nejat Karaibrahim’e ve yönetimine başarılar diliyorum.

Geçtiğimiz dönemde mücadeleme omuz veren gençlik kollarıma ve kadın kollarıma teşekkür ediyorum.

Umudun rengi, sözde değil özde değişim için desteklerinizi bekliyorum.”

REKLAM ALANI