CHP seçimin başlangıcını yaptı!

CHP Giresun’da 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin startını verdi.

CHP seçimin başlangıcını yaptı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.04.2023
89
A+
A-

Parti il binasında milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, milletvekili adayları Elvan Işık Gezmiş, Reşat Nuri Özdemir, Fikri Bilge, Hakan Adanır ve tüm teşkilatlarla 14 Mayıs’a kadar sahada olacaklarını belirterek, “halkımızın desteğiyle bu seçimlerde Genel Başkanımız Kemal Kılıçadaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı, millet ittifakını da iktidar yapacağız” dedi.

“36 YILDIR HİÇBİR LİSTENİN BEĞENİLDİĞİNİ GÖRMEDİM”

Milletvekili aday listesine yönelik eleştirilere dikkat çeken Uzunalioğlu, “Ben 36 yıllık CHP üyesiyim. 36 yıldır yapılan seçimlerde hiçbir listenin beğenildiği görmedim. Hiç merak etmeyin, birkaç gün içerisinde liste kaosu durulur ve herkes yoluna devam eder. CHP bu seçimlerin en iddialı partisidir. Millet ittifakı da iktidara en yakın adayıdır. Sadece Karadeniz Bölgesi’nde yapılan anketlerde diğer bölgelerden çok çok öndeyiz. Bu seçimi ya kazanacağız, ya kazanacağız” dedi.

14 MAYIS’A KADAR KAPI KAPI ÇALIŞMA SÖZÜ VERDİLER

1.sıra milletvekili adayı Eczacı-Sosyolog Elvan Işık Gezmiş konuşmasında 14 Mayıs’a kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak hep birlikte meclise gideceklerini belirtti. Gezmiş, Cumhuriyet tarihinde bir ilkede imza da atarak Giresun’dan ilk defa Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir kadın milletvekili olarak görev yapmanın büyük onur ve gururunu yaşayacağı ifade etti. 2. sıra milletvekili adayı Elektrik Mühendisi Reşat Nuri Özdemir, hiçbir CHP’lilerin partisine yanlış yapmayacağına dikkat çekerek, yanlış yapanda varsa CHP’li değildir” dedi. 3. sıra milletvekili adayı Jeoloji Mühendisi Fikri Bilge, partisine bağlılığına yineleyerek, “1984 yılından bu güne kadar partimizin her kademesinde kimleri aday göstermişseler aktif olarak hep yanlarında çalıştım. Bundan sonrada partimizin milletvekili adayı olarak aynı azim ve gayret ile örgütlerimizle çok çalışacağız ve başaracağız” ifadelerini kullandı. 4. sıra milletvekili adayı Sosyal Girişimci Hakan Adanır, Giresun’u eki güzel ve şaşalı günlerine döndürmek için yola çıktıkları kaydetti.

REKLAM ALANI