Civelekoğlu, muhtarları dinledi

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Civelekoğlu, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Civelekoğlu, muhtarları dinledi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 31.07.2023
38
A+
A-

Şehri karış karış dolaşıp vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen Civelekoğlu, halkın talep ve isteklerini dinliyor, sorunların çözümü için görüş alışverişinde bulunuyor. Toplumun her kesimine ulaşmaya çalışan Başkan Civelekoğlu, son olarak muhtarlarla bir araya geldi. Milletvekili Nazım Elmas’ında eşlik ettiği ziyarette muhtarların talep, görüş ve önerilerini dinlediklerini kaydeden Başkan Civelekoğlu, “Muhtarlık müessesi demokrasimizin ilk temel halkasıdır. Milletvekilimiz Nazım Elmas hocamız ile birlikte hem milleti hem de devleti temsil gibi çok önemli bir görevi yürüten muhtarlarımızla bir araya geldik” dedi.

Merkez İlçe Başkanı Civelekoğlu, Giresun’a hep birlikte hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizerek şunları kaydetti;

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Partimizin halka hizmet davasında çok önemli misyonu bulunan muhtarlarımız ile, gerçekleştirdiğimiz çalışmaları değerlendirdik, talep ve önerilerini dinledik. Yaptığımız ve yapmayı planladığımız hizmetlerin istişarelerini gerçekleştirdik. Görüş, öneri ve destekleri için, sıcak ve samimi misafirperverlikleri için muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretlerde bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Giresun Milletvekilimiz Nazım Elmas hocamıza da ayrıca teşekkür ediyoruz. Şehrimize hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI