Dedikodu değil, ortak akıldan gayrısı felâketimizedir

Yayınlama: 25.10.2023
81
A+
A-

Sayın Erdoğan- Kılıçdaroğlu- Akşener ve tüm siyâsi Liderlerin dikkatlerine!

 

Emperyalist devletlerin hedefinde olup, dört bir taraftan çepeçevre kuşatılmış vaziyette olan Türkiye’nin mevcut devlet erkânı başta Sn. Erdoğan olmak kaydıyla tüm siyâsi parti liderlerinin Gazze konusunda içe dönük kısır davranış ve sözlerden derhal vazgeçerek ortak bir aklın etrafında toplanmaları, hatta bir MİLLİ MUTABAKAT HÜKUMETİ kurmaları mecburiyeti hâsıl olmuştur.

 

Bugünkü şekliyle her kafadan ayrı bir sesin çıkması durumunda zaman Türkiye açısından çok büyük felâketlere gebedir!

 

Akdeniz’e askeri yığınak yapan ABD’nin hedefi Gazze değil, bölgenin tamamıdır. ABD ve İ.srailli yetkililer Gazze demiyorlar, dikkat edilirse ‘’Tüm bölgenin sınırları değişecek’’ demekteler.

 

Sınırlarının değiştirilmesinden söz edilen bölgenin iki büyük devletinden birisi Türkiye olunca, mevcut hükumet ve küçük ortağı  MHP’nin milletimize Ferdi Tayfur’dan ARABESK TÜRKÜ dinletmekle İ.srâil’i durduracaklarını sanmaları tam bir akıl tutulmasıdır!

 

ABD ve İ.srailli terziler ellerindeki Si.yonist makaslarla Türkiye ve İran’ın da dâhil olduğu ORTA DOĞU KUMAŞINI parça parça kesmek için son hazırlıklarını tamamlamak üzereler.

 

Amiral Cihat Yaycı Paşa’nın hâricinde televizyonlara çıkıp konuşan emekli askerler, emekli Büyükelçiler, eski siyâsetçiler ve iktidar yandaşı aklı kıt zavallılar kafalarını kuma gömer gibi Gazze’ye gömmüşler, fotoğrafın bütününü göremediklerinden sadece bilgi kirliliği yaratmaktalar.

 

Yukarıda söz ettiğim kişiler Gazze olayını PEHLİVAN TEFRİKASINA çevirdiler!

 

Ak Deniz Mavi Vatan Projesinin mimarı olan Amiral Cihat Yaycı Paşa, emperyalist büyük projeyi görüp, cereyan eden olayları Türkiye merkezli olarak anlatan tek kişidir.

 

Sn. Erdoğan ve tüm muhalefete, Türk milleti olarak tavsiyemiz!

Âmiral Sn. Cihat Yaycı Paşa’nın fikirlerinin etrafında toplanarak, O’nun fikir ve görüşlerini, tahmin ve tavsiyelerini merkeze alan ORTAK BİR AKLI oluşturmaktan başkaca bir çıkar yolumuz yoktur.

 

MİLLETİME DİYORUM Kİ;

Videolarını her gün muntazam bir şekilde takip edelim ve çevremizdekilere de dinlemeleri için tavsiyede bulunalım.

 

Çok karanlık günlerin arifesindeyiz!

Hainler kol gezip volta atmaktalar vatanımızda!

Ateş çemberi içine alınmışız, çökertilmek üzereyiz!

 

Daha da tehlikelisi, iktidarıyla, muhalefetiyle tamamı Türklükten istifa edip, milli ve ahlâki değerlerimizi ayakları altına alıp paspas yapmışlar ve devleti tehdit eden büyük tehlikelere karşı lâkayt bir davranış içindeler ve de zerre kadar hicap duymayıp pür neşeler!

 

Ekseriyetin gücün yanına yanaşıp yandaşlaşarak yalan ve yanlı konuştuğu böylesi biz zamanda tek endişesi Türk milletinin ve Türk Devletinin geleceği ve menfaatleri olan Amiral Cihat Yaycı Paşa son bir şanstır.

 

Vatanı, namusu, şerefi ve devleti adına endişe duyan herkesi Cihat Paşa’nın videolarını takip etmeye, fesbuk ve Vatsapta paylaşmaya davet ediyorum.

 

Ve bir şeyi daha istiyorum;

Her namuslu insan, mutlaka ırzı ve namusunun geleceğini düşünerek Cihat Paşamıza DUA ETSİN VE ALLAH’TAN PAŞAMIZI KORUMASI İÇİN NİYAZDA BULUNSUN!

 

24 Ekim 2023

ORHAN KILIÇOĞLU

REKLAM ALANI