Elmas ve Temür ilçelerde

Türkiye Büyük Millet Meclisi görüşmelerine verilen arayı fırsat bilen AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas ve Ali Temür soluğu Giresun’da aldı.

Elmas ve Temür ilçelerde
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.01.2024
45
A+
A-

Milletvekili Temür ve Elmas, ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek, teşkilat mensupları, esnaf ve halkla bir araya geliyor. Milletvekili Nazım Elmas ve Ali Temür, Espiye ilçesini ziyaret etti. AK Parti Espiye İlçe Başkanlığında partililerle değerlendirme toplantısında bir araya gelen Elmas ile Temür, yerel seçimle ilgili istişarelerde bulundu. Esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet gerçekleştiren milletvekilleri, yerel seçimde AK Parti’nin belediye başkan adayına destek istedi.

VEKİLLERDEN REKTÖR CAN’A ZİYARET

AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür ile birlikte AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ı makamında ziyaret ettiler. AK Parti heyetinin ziyaretinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem ile Prof. Dr. Hüseyin Şahin de hazır bulundular. Üniversitenin 2024 yılı için planlanan faaliyetlerinin ve yatırımlarının görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı olarak görüş alış verişinde bulunuldu.

REKLAM ALANI