Erdoğan’a büyük uyarı!

Yayınlama: 10.12.2023
146
A+
A-

ÇOK ÖNEMLİDİR MUTLAKA VE BİZZAT İZLEYİNİZ!

Sözüm önce Özgür Özel, Meral Akşener ve diğer muhalefet liderlerinedir;

Ne kadar meselesiz, sıradan, milli meselelerden bihaber sorumsuz ve ciddiyetsiz insanlarsınız?

İşiniz gücünüz, kendi iç meseleleriniz üzerine mahallenin alaca fistanlı cangazaları gibi birbirlerinizle çekişip zaman harcamaktan ibâret. Son 20 yıldır Türk milleti ve Türk Devleti amansız, vicdansız ve acımasız bir saldırıyla karşı karşıya iken sizler sadece seyrettiniz. Utanın, yüzünüz kızarsın. Bırakın o koltukları ve bir daha toplum içine çıkmamak kaydıyla defolup gidin!

 

 

Sayın Erdoğan!

Hayati tehlikedeyiz ki bundan sonra sayenizde o çok övünüp muhalefete hava attığınız MAVİ VATAN diye bir şey olmayacak!

 

SAYIN ERDOĞAN!

Doğu Akdeniz’de hiçbir hakkı olmayan Yunanistan’a Doğu Akdeniz’de pay vereceğinizi söylemekle; LİBYA ile olan anlaşma rafa kaldırılacağından dolayı MAVİ VATAN ortadan kalkmış olacaktır ki bunu yapmakla affı mümkün olmayan, kabahatin de çok ötesinde bir SUÇ İŞLEMİŞ olacaksınız!

 

SAYIN ERDOĞAN!

Emperyalistlerin Doğu Akdeniz’i  kendi aralarında parselleyerek enerji yataklarını yağmalamaya başladığı bir dönemde Türk’ün asil ve soylu evlâdı müstafi Tümamiral CİHAT YAYCI PAŞA’NIN üstün dehasıyla hayata geçirilen MAVİ VATAN PROJESİ sayesinde sondaj gemilerimiz Doğu Akdeniz’e açılarak, TÜRK DEVLETİNİN varlığını ve bundan böyle Doğu Akdeniz’de ki enerji yatakları üzerinde söz ve hak sahibi olduğunu dünyaya kabul ettirdiği bir zamanda Yunanistan’a yaptığınız ziyaret esnasında MİTÇOTAKİS ile yaptığınız diyalog anlaşmasıyla Doğu Akdeniz’de hiçbir hakkı bulunmayan Yunanistan’ı bir anda hak sahibi durumuna getirdiniz.

 

BU ÇOK BÜYÜK BİR HATADIR!

Türk milleti olarak bundan derhal vazgeçmenizi EMREDİYORUZ!

Burada ki EMREDİŞİMİZİ sakın makamınıza yapılmış bir saygısızlık ve hakaret olarak görmeyiniz!

 

Doğrular ve millet iki ayrı EMREDİCİDİRLER!

Burada söylenenler doğrular, söyleyenler ise millettir!

 

SON OLARAK;

Bütün dost ve arkadaşlarımdan, dahası, vatanını ırzı ve namusu bilen şerefli insanlardan MÜSTAFİ TÜMAMİRAL CİHAT YAYCI PAŞA’YA her gün ve her namaz sonrası dua etmelerini rica ediyorum.

 

9 Aralık 2023 bu akşam saat 23. 30 da SÖZCÜ TV’DE CİHAT YAYCI PAŞAMIZIN SAYGI ÖZTÜRK’ÜN programında ki çok önemli konuşmasını mutlaka dinleyelim, dinlemekle de kalmayıp, bütün eşe dosta dinlemeleri için haber verelim. Bu yazıyı paylaşalım. Bunu yapmak vatandaşlık görevinizdir.

REKLAM ALANI