Gavur sizden namuslu!

Yayınlama: 01.09.2023
129
A+
A-

Öncelikle belirtmek isterim ki;

Türk’ün ismini,

Türk’ün varlığını,

Atatürk ve Sultan Alparslan’ı,

1.ibâresini ve Andımızı kabullenemeyenlerin Mâlazgirt Zaferini kutlamaları riya ve gösterişten ibaret iğrenç bir şovdur!

Sultan Alparslan’ın ”Size öyle bir vatan aldım ki kıyamete kadar sizindir” dediği Anadolu’daki Türk varlığına son verebilmek için sayıları 20 Milyona yaklaşan ABD muhbiri Afganlıları, savaş kaçkını Suriyelileri ve dahası Ortadoğu ve Afrika ülkelerinin ne kadar kaçkını varsa kirli bir plan gereği Alparslan’ın Türk’e yurt olarak bıraktığı Anadolu’ya doldur ve sonra her 30 Ağustos geldiğinde ahkâm kes. Yemezler beyler, yemezler!

2009 yılında Muş Alparslan Üniversitesinin logosundan Sultan Alparslan’ın resmi kaldırılıp lâle konulurken, Sultan Alparslan’a karşı yapılan bu düşmanlığa sesini çıkarmayarak ortak ol ve sonra kalk Ahlat’ta nutuk at. Atılan bu nutuk, gösteriden ibaret büyük bir samimiyetsizlik örneğidir!

Avusturya Devlet Onur Nişanı Sahibi Prof. Doktor Erich Feigel, İstanbul Teknik Üniversitesi Konferans Salonunda Nisan 2005 de der ki;

‘’Bu topraklar size ait. Siz Türkler Anadolu’ya Malazgirt Zaferiyle yerleşmediniz. Anadolu’da Türk varlığını 1071 Malazgirt ile başlatmak tarihin kabul edemeyeceği büyük bir yanlışlıktır, Türkü inkârdır. Çatalhöyük’teki arkeolojik bulgular, sizlerin 10.000 yıldan uzun bir süredir Anadolu’da bulunduğunuzu kanıtlamaktadır’’

İçimizde bulunup bizden birisiymiş gibi gözükerek devlet kadrolarını, siyâsi sahaları ellerine geçirenler inkâr etseler de, Anadolu Türk’ün 10. 000 yıllık yurdudur.

30 Ağustos Büyük Zaferi ise bir 10. 000 yıl daha bu mübarek topraklarda yaşayacağımızın ite- Köpeğe- Haine- Döneğe- Soysuza- Sopsuza ilânıdır.

NE ACIDIR Kİ;

Ne Meral Akşener, ne Kemâl Kılıçdaroğlu ve ne de bu iki partinin Milletvekillerinden bir teki bile, vatan göstere göstere ve büyük bir kinle bir halı gibi Türk’ün ayaklarının altından çekilip alınırken çıkıp TBMM ve meydanlarda yiğitçe haykıramıyorlar. Topuna yazıklar olsun. Tamamı tüy kabaltısından ibaretmiş.

Bu duygu ve düşünceler içinde 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, selam, sevgi ve dualarımı gönderiyorum.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene.

REKLAM ALANI