Gezmiş: En az iki vekil ile Ankara’ya gidiyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun 1. Sıra kadın milletvekili adayı Elvan Işık Gezmiş, en az iki milletvekili ile Ankara’ya gideceklerini belirterek, “Bir oy Kemal’e, bir oy CHP’ye” dedi.

Gezmiş: En az iki vekil ile Ankara’ya gidiyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.05.2023
33
A+
A-

Giresun’un ilk kadın milletvekili olacak olan Gezmiş, seçim maratonunda genel başkanları ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere şahsına, milletvekili adaylarına ve partisine gösterdikleri samimi ilgi, alaka ve destekten dolayı tüm Giresunlulara teşekkür etti. Gezmiş, 14 Mayıs’ta kazana Türkiye olacak, kazanan demokrasi olacak, kazanan cumhuriyet olacak, kazanan Atatürk ilke ve inkılapları olacak” dedi.

“ÜLKEMİZİ BEŞLİ ÇETELERİN KISKACINDAN KURTARACAĞIZ”

Genel başkanları ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ifade ettiği gibi ülkeyi beşli çetelerin kıskacından kurtaracaklarının sözünü veren milletvekili adayı Gezmiş, “Ülkemizin sıkıntısı üretim. Üretim olmayınca refah olmuyor, ekonomik özgürlük olmuyor. Ülkemizin kaynaklarını beşli çeteler ve yolsuzluklar yerine üretime harcayacağız. Bu vatanın evlatları kazanacak. Biz ülkemiz ve şehrimiz için çalışıyoruz, çalışacağız. Giresun’umuza daha iyi hizmet için en az iki vekil ile Ankara’ya gideceğiz. Hiç merak etmeyin Giresun Hakkını Alacak” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI