Gezmiş’e her gittiği yerde sevgi seli…

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun 1. Sıra milletvekili adayı Elvan Işık Gezmiş, son düzlükte seçim çalışmalarına ara vereden devam ediyor.

Gezmiş’e her gittiği yerde sevgi seli…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.05.2023
49
A+
A-

Batlama Platformu yönetici ve üyeleri ile bir araya gelen Gezmiş, “Güzel ülkemizin ve Giresun’umuzun sorunlarına tek tek değindik. Biz biliyoruz güzel günlere çok az kaldı” dedi. Giresun Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesini ziyaret eden milletvekili adayı Gezmiş, Şehit ailelerinin ve gazilerimizin dertleri bizim derdimizdir. Onların sorunları bizim sorunumuzdur ve sorunlarını çözmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı. Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odasını da ziyaret eden Gezmiş, “Sorunlarımızın çözümü için, müstakbel Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu’na ve Cumhurbaşkanının partisi olan CHP’ye oylarınızı istiyoruz, bizi Ankara’ya en az iki milletvekili ile gönderin ki sorunları hızlı çözelim, hizmeti güçlü verelim” açıklamasında bulundu.

Gezmiş Giresun Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek, Oda Başkanı İbrahim Çeltik ve yöneticilerle görüştü. Dolmuş durakları ve şoförlerin sorunlarına yönelik bilgi alışverişinin yapıldığı görüşmede Elvan Işık Gezmiş şunları ifade etti:

“Sorunları biliyoruz, kangren haline gelen sorunları hızlı şekilde çözebilmemiz için müstakbel Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu’na ve Cumhurbaşkanının partisi olan CHP’ye oylarınızı istiyoruz. Bizi Ankara’ya en az iki milletvekili ile gönderiniz ki sorunları hızlı çözelim ve hizmeti güçlü verelim.”

Gezmiş, sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Oda Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

REKLAM ALANI