Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi için vizyon toplantısı

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin başkanlığında, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi (2. OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısı düzenlendi.

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi için vizyon toplantısı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.05.2024
Düzenleme: 04.05.2024 12:34
26
A+
A-

Giresun Valiliği Toplantı Salonu’nda 3 Mayıs Cuma günü saat 13.30’da gerçekleşen toplantıda, organize sanayi bölgesinin gelişimi ve gelecekteki projeleri üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Serdengeçti, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin kentin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Vali Serdengeçti, 2. OSB’nin Giresun’a katma değer sağlayacağını ve Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına güç katacak bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti. Toplantının hem tanışma hem de gelecek adımları planlama fırsatı sunduğunu belirten Vali Serdengeçti, katılımcılara teşekkür ederek, verimli bir toplantı temennisinde bulundu.

Açılış konuşmasının ardından, Giresun 2. OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, organize sanayi bölgesinin kuruluş sürecini, personel yapısını, kamulaştırma işlemlerini, altyapı ve elektrik şebekesi inşaatını, doğalgaz altyapısı, teknoloji geliştirme bölgesi, atık su terfi hattı, ve diğer üstyapı projelerini kapsayan kapsamlı bir sunum yaptı. Sunumda, aynı zamanda fiili istihdam ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Toplantıda ayrıca, yönetim ve denetim kurulu üyelikleri için oybirliği ile yeni asil ve yedek üyeler seçildi. Toplantıya Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Giresun İl Özel İdaresi, Bulancak Belediyesi ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri de katıldı.

Vali Serdengeçti, toplantının sonunda Giresun 2. OSB’nin şehre katkısının önemli olduğunu vurgulayarak, 2. OSB’nin, Giresun’un ekonomik ve endüstriyel gelişiminde kritik bir rol oynayacağını ifade etti. Toplantının hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.