Giresun Güney Çevre Yolu Projesi yalan mı oldu?

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Trabzon Güney Çevre Yolu Projesi’nin temelini atacak olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Giresun Güney Çevre Yolu Projesi’ni ağzına dahi almadı.

Giresun Güney Çevre Yolu Projesi yalan mı oldu?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.05.2023
70
A+
A-

AK Parti’den Trabzon 1. Sıra milletvekili adayı gösterilen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, dün Ordu’da, Ünye-Akkuş-Niksar Yolu temel atma töreni sonrası Giresun’a da uğradı. Bakanlığına ait proje ve yatırımlar hakkında bilgi vermek için basının karşına geçen Bakan Karaismailoğlu, Giresun’un öncelikleri arasında yer alan Güney Çevre Yolu Projesiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Trabzon Güney Çevre Yolu Projesi’nin temelini atacak olan Bakan Karaismailoğlu, Giresun Güney Çevre Yolu Projesiyle ilgili beklentileri başka bahara bıraktı.

“EĞRİBEL TÜNELİ TAMAMEN BİTİRİLDİ”

Bakan Karaismailoğlu, Eğribel Tüneli’nin tamamen bitirilerek, çift tüpün ulaşıma açıldığını açıkladı ve Giresun-Dereli başta olmak üzere karayolları ağındaki yollardaki çalışmaların takipçisi olduklarını ifade etti.

REKLAM ALANI