Giresunlu Adnan Can’ın başarısı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletinde yaşayan Adnan Can Zıvalıoğlu, Camden County Police Akademisi’ni başarıyla tamamlayarak polis olarak göreve başladı.

Giresunlu Adnan Can’ın başarısı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.08.2024
79
A+
A-

HASAN ÇELİK/ABD

Türk kökenli Zıvalıoğlu, akademide düzenlenen törende Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti ve görevine resmen adım attı.

GİRESUNLU ZIVALIOĞLU’NUN BÜYÜK BAŞARISI

Giresun’un Keşap ilçesinden olan Zıvalıoğlu, Cinnaminson Polis Departmanı’nda görev yapacak. Camden County Police Department’da kısa bir süre görev yaptıktan sonra, Ağustos ayında Cinnaminson Township Police Department’a tayin edilen Zıvalıoğlu, hem Türk Amerikan toplumu hem de Giresunlu hemşehrileri tarafından sevinçle karşılandı.

TÜRK KÖKENLİ POLİSİN EĞİTİM YOLCULUĞU

Adnan Can Zıvalıoğlu, ABD’de doğup büyüyen bir isim. 4 yıl Westampton Lisesi’ndeki eğitiminin ardından Rowan Koleji ve Rutgers Üniversitesi’nde hukuk alanında eğitim gördü. Eğitimini Camden County College’de polis akademisinde tamamlayarak mezun oldu.

YEMİN TÖRENİ VE YENİ GÖREVİ

Ailesi ve yakınlarının katıldığı yemin töreninde, Zıvalıoğlu, Cinnaminson şehrinde polis olarak göreve başladı. Bu başarı, Türk Amerikan toplumu ve özellikle Giresunlular için büyük bir gurur kaynağı oldu.

 

 

REKLAM ALANI