Giresunspor’un sana ihtiyacı var

Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş ve Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, tüm taraftarları Pazar günü Çotanak Stadı’na beklediklerini kaydetti

Giresunspor’un sana ihtiyacı var
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.04.2023
65
A+
A-

Bitexen Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, bir basın mensubunun Giresunspor yönetim kurulunun bilet fiyatlarında yaptığı indirime gittiğini hatırlattı.

BİLET FİYATLARI 28 TL

Keleş, “Bunlar güzel şeyler, taraftara ihtiyacımız her zaman var. İstatistiklere baktığımızda taraftar olarak ligin 8’inci ya da 9’uncu sırasındayız. Kötü bir durumda da değiliz taraftar olarak ama çok daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Stadımızın dolması gerektiğini düşünüyorum. Başkanımız bu konuda bir kampanya yapmış, inşallah son haftalara girdiğimizde stadımızı dolduracaklar. Biz de taraftara o coşkuyla beraber bir galibiyeti Sivasspor maçında hediye etmek istiyoruz.” dedi.

HAYDİ GİRESUN

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz ise, taraftarlarından takımlarına gereken desteği sağlamalarını istedi.

Ekiz, “Sivasspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Giresunspor’umuzun Süper Lig’de kalıcı olabilmesi için büyük öneme sahip bu maçta taraftarımızla yan yana ve omuz omuza olmalıyız. Pazar günü her koşulda, iyi günde ve kötü günde Giresunspor’un her zaman destekçisi olan büyük taraftarlarımızı, hayati öneme sahip bu maçta da tribünlerde görmek istiyoruz. Tüm yeşil-beyaz sevdalılarını Çotanak Spor Kompleksi’ne davet ediyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI