GRÜ TEKNOFEST Ankara’da temsil edildi

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet’in 100. yılında Ankara’da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.

GRÜ TEKNOFEST Ankara’da temsil edildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.09.2023
39
A+
A-

Festival paydaş olanı TEKNOFEST Ankara’da Giresun Üniversitesi de stant açarak teknoloji meraklıları ile buluştu. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Şahin ve Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Anıl Kaya ziyaretçileri kabul etti. Rektör Can ödül törenine katılım sağladı ayrıca Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile bir araya geldi. GRÜ standında; üniversitesi personellerinden Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Anıl Kaya, Öğr. Gör. Şafak Esra Aslan, Öğr. Gör. Emre Kan, Öğr. Gör. Engin Aydın ve Öğr. Gör. Uğur Bayram görev alarak katılımcılara üniversite ve Giresun Teknopark hakkında bilgilendirmelerde bulunup mevcut projeler hakkında bilgi aktardı.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal da standı ziyaret etti ve ihtisaslaşma kapsamındaki projeler hakkında bilgilendirildi. Birçok kamu ve özel sektör kuruluşunun katılımıyla olası iş birliklerine imkan sağlayan festivalde Giresun Üniversitesi ve Giresun Teknopark’ın iş birlikleri artırmak için ziyaretlerde bulunuldu.

REKLAM ALANI