GTSO Başkanından seçim mesajı!

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ardından bir değerlendirmede bulundu.

GTSO Başkanından seçim mesajı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.04.2024
Düzenleme: 02.04.2024 08:28
20
A+
A-

TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Ülkemiz demokrasinin vazgeçilmez unsuru bir seçimi daha aklıselim bir tutum ile geride bırakmıştır, mevcut sonuçların ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seçimlerin ardından ülkenin kronikleşen ekonomik sürecine odaklanılması gerektiğine vurgu yapan GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu şunları kaydetti;

“Önümüzde enflasyon ve yapısal reformların hayata geçirilmesi başta olmak üzere yaşam koşullarının iyileştirilmesi adına planlamalar yapılmalıdır. Bugün işletmelerimizin finansmana erişimde yaşadığı sorunlar, sabit gelirli ve emeklinin yaşadığı sıkıntılar göz ardı edilmeden seçimsiz sürecin maksimum fayda ile geçirilmesi hedeflenmelidir. Bizler iş dünyası olarak, üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ve tüm gücümüzle yatırıma, üretime, ihracata ve istihdama devam edeceğiz ve bu yönde de devletin desteğinin devamını beklemekteyiz.”

REKLAM ALANI