Hüsem: Kazanan AK Parti olacak

AK Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı Bahtiyar Hüsem, AK Parti iktidarında çehresi değişen Bulancak’ta hizmet seferberliğine eğitimci gözüyle farklı bir soluk getireceğini belirtti.

Hüsem: Kazanan AK Parti olacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.12.2023
84
A+
A-

Mevcut durumda Bulancak’ta 13 aday adayının olduğunu söyleyen Hüsem, “Kim aday olursa olsun AK Parti’miz Bulancak’ta istikrarını sürdürecek, değişim ve dönüşüm hız kesmeden devam edecek. Ben aday olursan son 7 yıldır yürüttüğüm belediye başkan yardımcılığı görevimin yanı sıra 30 yıllık bir tecrübeyi ilçemize yansıtarak, çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Halkın her daim içinde, her an ulaşabileceği bir başkan olacağını belirten AK Parti Bulancak Belediye Başkan aday adayı Hüsem, saha ziyaretlerindeki geri dönüşlerden çok memnun olduğunu, binlerce mezun öğrencisinin ve sokakta karşılaştığı vatandaşların kendisine verdiği desteğin gurur verici olduğunu söyledi. Bulancak’ta yapılan ve yapımı devam eden hizmetlere gözle görülür yeni projeler ekleyerek süreklilik kazandıracağını ifade eden Bahtiyar Hüsem ;”İlçemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasının ivmesini en üst çıtaya çıkaracağız, bunun yanında ilçemizin manevi anlamda kalkınmasına da katkı sağlayacağız, çok ciddi ve ilçemize çağ atlatacak projelerimizle geliyoruz inşallah” dedi.

REKLAM ALANI