Hüseyin Avni Alpaslan mezarında anıldı

Mezarı 100 yıl sonra tespit edilen Giresun 42. Gönüllü Alay Komutanı Binbaşı Hüseyin Alparslan’ın hemşerileri Giresunlular ölümünün yıldönümünde şehitliği ziyaret etti.

Hüseyin Avni Alpaslan mezarında anıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.08.2023
95
A+
A-

Giresun 42. Gönüllü Alayı’nın komutanı Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan şehadetinin yıl dönümünde, Haymana Belediyesi, Tirebolu Belediyesi ve Tirebolu Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen “Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan’ı Anma Programı ve Şehitler İçin Hayır Yemeği” düzenlendi.

Haymana Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, Tirebolu Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim Aydın, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Özdemir, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Cebeci, Giresun, İstanbul ve Tirebolu’dan gelen birçok dernek temsilcisi katıldı.

Programda bir konuşma yapan Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, “Programımıza katılımlarından ötürü herkese teşekkür ediyor, şehadetinin yıl dönümünde Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan ve Kurtuluş Savaşımızın aziz kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

REKLAM ALANI