İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya Türk Milleti olarak emrediyoruz!

Yayınlama: 19.04.2024
40
A+
A-

Sn. Ali Yerlikaya- İçişleri Bakanı!

Türk milleti olarak, İran’a iâde edilmek üzere Kırklareli Pehlivanköy ”Geri Gönderme Merkezinde” tutsak bir vaziyette bekletilen ve şu an ÖLÜM ORUCUNA başlamış olan Ramin Saeıdı soydaşımızın derhal serbest bırakılması için seferber olmanızı emrediyoruz.

 

Allah’tan sonra millet ve doğrular iki ayrı emredicidirler.

Biz hem milletiz, hem de doğruları konuşuyoruz ki bu durumda iki kere emretme hakkına sahibiz.

 

Bu şekil bir emir, makamınıza karşı yapılmış bir saygısızlık olmayıp,  aksine kutsal bir haktır ve mağdura karşı olan merhametimizin tezahürüdür.

 

Tebrizli Türk Ramin Saedi İran’a gönderildiği takdirde Tebriz’de yapmış olduğu Türkçülük faaliyetlerinden dolayı çok büyük bir ihtimalle ya idam edilecek, ya da ömrünü hapishanelerde işkence altında geçirecektir.

 

Afganlı- Suriyeli- Afrikalı ve daha bir çok ülkeden gelip, işgâl gücü askerlerinden farksız bir şekilde vatanımızda elini kolunu sallayarak şımarık şımarık dolaşan 20 Milyona yakın yabancı kollanıp, kayırılıp doyurulurken, Tebrizli Türk Marin Saeıdı İran’a iâde edilmek üzere Kırklareli Pehlivanköy ”Geri Gönderme Merkezinde” tutsak bir vaziyette bekletilmektedir.

 

Emrin tekrarı;

Türk milleti olarak, İran’a iâde edilmek üzere Kırklareli Pehlivanköy ”Geri Gönderme Merkezinde” tutsak bir vaziyette bekletilen Ramin Saeıdı soydaşımızın derhal serbest bırakılması için seferber olmanızı emrediyoruz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.