Konal: Bugün ne diyorsam yarında aynısını söyleyeceğim

MHP milletvekili adayı Konal, sanayi esnafından destek istedi

Konal: Bugün ne diyorsam yarında aynısını söyleyeceğim
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.05.2023
Düzenleme: 03.05.2023 09:28
45
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun milletvekili adayı Ertuğrul Gazi Konal seçim gezileri kapsamında Giresun Sanayi Sitesi esnaflarını ve Derelili vatandaşlar ile bir araya geldi.

Konal, “Yaklaşık 600 iş yerinin, 5000 kardeşimizin çalıştığı ve aile bireyleriyle beraber yaklaşık 20 bin kişiye ekmek kapısı olan Sanayi sitemiz bizler içinde çok önemlidir. Esnafımızın gelişmesi, daha da büyümesi için devletimizin tüm imkânlarını kullanmaları yönünde elimden gelen desteği vereceğim” dedi.

Yavuzkemal Güzyurdu sakinleriyle de Giresun merkezde bir araya gelen ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Konal “Şuanda size ne diyorsam yarın da aynısı diyeceğim. Ben hayatımın hiçbir evresinde yalan konuşmadım, dünde ne dediğimi düşünmek zorunda kalmadım. Zor bir süreçteyiz. Çetin bir yoldayız. Ama ben sizlerle bu zamana kadar çok zor yollar kat ettim. İnanıyorum ki bu seferde başaracağız. Sizlerin desteği bizler için çok önemli” diye komuştu.

Seçim gezilerinde kendilerine gösteren ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Konal “Bizlerin koltuk mevki derdi yoktur. Tek derdimiz doğduğumuz büyüdüğümüz topraklara hizmet etmektir” dedi.

REKLAM ALANI