Konal, Derelilerden destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun milletvekili adayı Ertuğrul Gazi Konal seçim gezileri kapsamında Dereli İlçesini ve Merkez Aksu Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Konal, Derelilerden destek istedi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.04.2023
30
A+
A-

Seçim gezileri kapsamında ilk olarak Dereli İlçesine giden ve vatandaşlarla bir araya gelen Konal, İlçede yaşanan değişimin görüldüğünü, Devletin tüm imkânlarıyla Dereli İlçesindeki vatandaşların mağduriyetinin giderildiğini ifade etti.

Milletvekili adayı Konal, “Geçtiğimiz senelerde yaşanan sel afetinin de İlçemiz büyük zarar görmüştür. Bizlerde ilk günden bu yana İlçemiz için yapılmış ve yapılacak olan projeleri yakından takip ettik. İlk sel anında ortaya çıkan tabloya bakıldığında İlçenin 5-10 sene eskiye dönme imkânı yoktu. Ancak Devlet gücünü, Milletini yanında olduğunu gösterdi ve kısa bir süre içerisinde yeniden bir İlçe inşa etti” dedi.

Bu süreçte İl Başkanlığı döneminde ilçeye yapılacak projeleri yakından takip ettiklerini ifade eden Konal, “Özellikle Bakanlarımız ile hiç irtibatımızı koparmadık. Belde ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile hem Dereli’ye hem diğer İlçe ve Beldelere gelen yatırımlarda elimizi taşın altına koyduk” diye konuştu.

Seçim gezilerini Aksu Mahallesinde sürdüren ve Salı Pazarını, Etbaşoğlu’nu, Konakyanını, Cümle Kapıyı ve Cami Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Konal “Aksu Mahallesindeki değişimi, hizmetleri görüyoruz. 2019 yılı Mahalli idareler seçimlerinde Mahalle halkımıza söz verdik. Bugün bakıyoruz ki Aksu Mahallemizde değişim gelişim mahallemize ayrı bir değer katmıştır” dedi.

İl Başkanlığı döneminde her zaman yapıcı, takip edici bir hizmet anlayışı ile görev yaptığını, artık daha iyi hizmetler yapmak için milletvekilliği görevine talip olduğunu hatırlatan Konal “ Hep birlikte el ele bu şehri yönetecek, bu şehrin gelişmesi için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI