Konal, ilçe ilçe destek istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun milletvekili adayı Ertuğrul Gazi Konal seçim gezilerini Çanakçı İlçesinde ve Giresun Merkezde sürdürdü.

Konal, ilçe ilçe destek istiyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.04.2023
37
A+
A-

Milletvekili adayı Salih Türk ve teşkilat mensuplarıyla İlçe halkını, esnaflarını ve şehit ailelerini ziyaret eden Konal “Her alanda, her sektörde, her bölgede Giresun’un sorunlarını çözen bir anlayış ile şehrimize kalıcı hizmetler yapacağız” dedi.

İlk olarak şehit ailelerini ziyaret eden MHP milletvekili adayı Konal ardından İlçe halkı ve İlçe esnaflarıyla bir araya geldi. İlçe halkından destek isteyen Konal sözlerini şöyle sürdürdü;

“Şehrimizin güzide İlçesi Çanakçıda olmaktan, samimi bir hava ile karşılanmaktan dolayı çok memnunum. Çanakçı ilçemiz bizlere ve partimize her zaman destek olmuş, güç vermiştir. Bu seçimde tüm hemşerilerimizden destek istiyoruz”

Seçim gezileri kapsamında Giresun Merkezde Gemilerkeçeği Mahallesini ziyaret eden Konal “Giresun merkez seçmeninin kendisine güç verdiğini, desteklerini her zaman hissettiğini, Allah nasip ederse de yine bu sokaklarda el ele hep beraber bu şehri yöneteceklerini “ ifade etti. Seçim gezilerimizde dediğimiz gibi “Her şeyden önce Türkiye, her şeyden önce Giresun” zihniyeti ile şehrimize kalıcı hizmetler yapmak için bu göreve talip olduğunu savunan MHP Giresun Milletvekili Adayı Ertuğrul Gazi Konal “ evet şehrimize kalıcı hizmetler yapacağız, MHP Milletvekilliği farkını tüm şehrimiz kısa süre içerisinde hissedecek” dedi.

REKLAM ALANI