Konal, muhtarlardan destek istedi

Milletvekili adayı Ertuğrul Gazi Konal, “İstişare halinde köylerimize hizmet götüreceğiz” dedi.

Konal, muhtarlardan destek istedi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.05.2023
37
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun milletvekili adayı Ertuğrul Gazi Konal, merkez köy muhtarlarıyla bir araya geldi.  Konal “Her köyümüz kendi köyümüz gibidir. Hizmet anlayışımızda o şekilde olacaktır” dedi. Muhtarlar ile samimi bir ortamda düzenlenen kahvaltı programında kendilerinden destek isteyen Konal “ Muhtarlarımız olarak hem köyünüzde hem de mahallenizde yaşayan vatandaşların nabzını en iyi siz tutuyorsunuz. Orada yaşanan eksiklikleri en iyi sizler biliyorsunuz. Birinci derece sorunları yaşayan sizler, istekleri gören sizlersiniz. Bu bağlamda hep istişare halinde olacak köylerimize hizmet götüreceğiz” diye konuştu.

“Buradan tüm halkımıza sizler aracılığıyla söz veriyorum, her köyümüz kendi köyümdür. Hizmet anlayışım bu şekilde olacak” diyen MHP milletvekili adayı Konal sözlerini şöyle sürdürdü;

Her konuda karşılıklı olarak oturacak, hasbi al edecek ve köylerimize hizmet edeceğiz. Özellikle Giresun İl Özel İdaresi, Afad Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile daha koordineli olmanızı sağlayacağım, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü aracılığıyla köylerimizdeki bakıma muhtaç, ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız.

Biz hizmete talibiz. Hangi kurum ne alanda hizmet veriyorsa vatandaşlarımıza hepsiyle koordineli olacak ve çalışacağız. Halkımızın, muhtarımızın nerede ne eksiği varsa onun giderilmesiyle alakalı çalışacağız.”

REKLAM ALANI