Konal muhtarlarla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Ertuğrul Gazi Konal seçim gezileri kapsamında Merkez Mahalle muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Konal muhtarlarla bir araya geldi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.05.2023
70
A+
A-

Muhtarlardan destek isteyen Konal, “Seçim gezilerimiz kapsamında Giresun’da tüm vatandaşlarımız ile yan yana gelmeye özen gösterdik. Ancak Giresun Merkezin bizler için ayrı bir önemi vardır. Birbirimizi tanıyoruz, niyetimizi biliyoruz. Bu şehri hep beraber yöneteceğiz” dedi.

Muhtarların sorularını cevaplayan ve onlara nasıl bir milletvekili olacağını ifade eden milletvekili adayı Konal, sözlerine şöyle devam etti:

“Çetin bir yoldayız. Üstlenmek istediğimiz görevin sorumluluklarını biliyoruz, ama sizlerde beni biliyorsunuz. Ben bu zamana kadar bu şehir için yapılacak ve yapılan her şey için elimi taşın altına koydum, aslında hep beraber koyduk. Ankara’da her zaman ulaşabileceğiniz, ziyaret edebileceğiniz, mahalleleriniz için hizmet alabileceğiniz bir kardeşiniz olacak ama ifade etmek isterim ki ben yine bu şehir de yaşayacağım ve yine sizlerle iç içe olacağım. Sadece seçim zamanı değil, her zaman nasıl yan yana isek bundan sonra da öyle olacağız. Sizlerin desteği bizim için çok önemli, hepinize ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.”

Giresun için projelerinin olduğunu, bunu da meclise gittiğinde hayata geçirmek için mücadele edeceğini ve bu mücadeleyi hep beraber yapacaklarını ifade eden Konal, “Benim bu zamana kadar asla makam ve mevki talebim olmadı, benim tek düşüncem bu şehre fazladan bir çivi çakmak” dedi.

REKLAM ALANI