Konal: Nerede eksiklik varsa orada olacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun milletvekili adayı Ertuğrul Gazi Konal Giresun Merkez Gazi Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Konal’a Milliyetçi Hareket Partisi 25. dönem Milletvekili Orhan Erzurum ve Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin’de destek oldu.

Konal: Nerede eksiklik varsa orada olacağız
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.04.2023
51
A+
A-

Milletvekili adayı Konal, “Birlik ve beraberliğimizin harcı Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan destek ve güven onur verici” dedi.

“Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum partimin mecliste çoğunluğu yakalaması için üzerime düşen gayreti ve çalışmayı artırarak devam ettiriyorum” açıklamasında bulunan MHP milletvekili adayı Konal şunları kaydetti; “Giresunlu kardeşlerim, hemşehrilerim bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı ve bırakmayacak. Buna inancım tamdır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in selam ve muhabbetlerini tek tek ilettim. Vatanın asli unsuru partimin taahhütlerini aktardım. Önceliği vatan olan aziz milletimiz bu seçimde de gerekeni yapacaktır. Her ziyaretim, çıkmış olduğum bu kutlu yarışta partimi bir adım daha öne taşıdı. Bana eşsiz bir moral ve motivasyon kaynağı oldu. Giresun’un kalbi olan Gazi Caddesi’nde ritim sesleri MHP’nin iktidarını aktarıyor. Giresun’un evladı Ertuğrul Gazi Konal’ın onlara sözüdür: Bu şehir için birlikte kazanacağız. Benim için payelerin en yükseği ve büyüğü onlara hizmet edebilme kabiliyetini kazanmamdır. Bunun yolu da Giresun’umuzun partimizce mecliste birden çok vekil ile temsilidir. Bu uğurda yanımda olan milletvekili adayı arkadaşlarıma, bugün burada bizi yalnız bırakmayan partimizin 25. dönem Milletvekili Dr. Orhan Erzurum’a, Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin’e, davamızın güzide mensuplarına, abilerime, kardeşlerime ve tüm vatandaşlarımıza kalbi teşekkür ve muhabbetlerimi iletiyorum.”

REKLAM ALANI