Konal ve Elmas rozetlerini taktı

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ardından milletvekillerinin TBMM’deki kayıt işlemleri sürüyor. Giresun Milletvekili Elmas ve Konal, kaydını yaptırıp, milletvekili rozetini yakasına taktı.

Konal ve Elmas rozetlerini taktı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.05.2023
160
A+
A-

AK Parti’den Giresun Milletvekili seçilen Nazım Elmas’ta TBMM de kaydını yaptırdı ve milletvekili rozetini taktı. Milletvekili Elmas kayıt sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen demokrasi şölenine katılarak sandığa gidip oyunu kullanan tüm seçmenlere teşekkür etti. Elmas seçmenleri, 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde de aynı hassasiyeti gösteremeye davet etti.

“MHP GİRESUN MİLLETVEKİLİ OLARAK MECLİSTEYİM”

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal da, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28’nci dönemi için kaydını yaptırdı. Kayıt işlemlerinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Konal, “100’üncü yılına girdiğimiz cumhuriyetimizin bu güzel günlerinde, güzel atmosferde 28’nci dönem milletvekili olmak bizim için bir ayrıcalıktır. 28 ayrıca Giresun’un plakası. Ben de bir Giresun milletvekili olarak şu an buradayım. Kayıt olanlarda ilklerdenim. Sevinçliyiz. İnşallah Türk milletine layık olacağız” dedi. Milletvekili Konal, 28 Mayıs’ta yapılacak 2’nci tur cumhurbaşkanı seçimi için de “Tabii ki Sayın Cumhurbaşkanı seçimi bizim için bizden daha önemli. Ben bugün burada Giresun milletvekili olarak bulunuyorum. Ama ben kendi şahsımdan daha önem gösteriyorum ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması için çalışıyoruz. Bugün ara verdim, şehrimden geldim. Buradan döndükten sonra tekrar Giresun’da çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI