Konu, Amiral Cihat Yaycı Paşa

Yayınlama: 18.09.2023
53
A+
A-

ZERRE KADAR NAMUSU VE VATAN ENDİŞESİ OLANLARA!

Bu yazıyı okuyanların tamamının namuslu ve vatan endişesi taşıyan insanlar olduğunu biliyorum.

Madem biliyorum da, yazımın başlığına bu kadar ağır ve sitemkâr kelimeleri niçin koydum.

Niçin mi koydum?

Vatan, ayaklarımızın altından bir halı gibi çekilip alınırken, dolaysıyla ancak o vatanla teminat altına alınıp korunabilen namusumuza ve iffetimize, istiklâl ve istikbâlimize kast edildiği böylesine kahpe bir zamanda toplum ve siyâsiler TİTANİK GEMİSİNİN yolcuları gibi çalıp oynarken, ekseriyet dünyalık makam, menfaat, çıkardan başka bir şey düşünmezken ortaya yiğit bir Anadolu evlâdı çıkıp olanca gücüyle haykırıyor;

‘’Ey Türk milleti!

Vakit geçmek üzere, tehlikeleri gör, sana, vatanına, devletine, namusuna ve Türk’ü Türk gibi yaşatan tüm değerlerine kast edenleri iyi tanı ve senin için kendisini fedaya hazır evlâtlarının da kim veya kimler olduğunu öğren…’’

Bu kahramanların en başta geleni kim mi?

En başta geleni, kendini vatana, dolaysıyla sana ve senin varlığına adayan MAVİ VATAN’ın mimarı, Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezinin kurucusu Amiral CİHAT YAYCI PAŞA’NIN kendisidir.

Bu yazıyı okuduktan sonra Âmiral Cihat Yaycı Paşamızın video konuşmasını son kelimesine kadar dinleyiniz.

Bu yazıyı okuyup, bu videoyu dinledikten sonra her gün, her saat ve de her namazınızda ‘’Ya Rabbi, Türk milletinin vatanı, bağımsızlığı, ırzı ve namusu uğrunda her türlü saldırıyı göze alarak mücâdele veren CİHAT YAYCI PAŞAMIZI her türlü saldırılardan, kötülüklerden, hainlerin şerlerinden, fitne ve fesat ehlinin taarruz ve kirli planlarından koru. Ya Rabbi, zatını Cihat Yaycı Paşamıza Vekil tayin ettik, ‘’Hasbinallah ve nimel vekil’’ O’nun Vekili sensin, senden daha güçlüsü yok, kâinatın yegâne sahibisin ve senin vekili olup koruduklarına hainlerin güçleri yetmez’’ diye dua edelim.

Bu yazıyı okuyup, videoyu dinledikten sonra, her gün, her saat ve de namazları sonrası ellerini Allah’a açtığında Cihat Yaycı Paşamıza dua etmeyenlerin, vatandan, namustan, istiklâl ve şerefli bir hayat sürmekten söz etmeye ve dahası ihanetlerden şikâyet etmeye hakları yoktur.

Bir diğer önemli husus ise;

Bu milletin kanını, imanını taşıyan ve gönlünde zerre kadar da olsa vatan sevgisi olan tüm siyâsileri ve siyâsi liderleri Cihat Yaycı Paşamızın yanında olmaya davet ediyoruz.

Cihat Yaycı Paşamızın yanında olmayan, O’na destek vermeyen siyâsiler, bilinsin ki, kanlarını ve soylarını, vatana olan sadakat derecelerini, zihniyet ve insanlık seviyelerini, ahlâki durumlarını, dahası namus ve iffet anlayışlarını beyan etmiş olurlar.

Millet olarak bizlere sahip çıkanlara bizler de yazdıklarımızla, sözlerimizle, dualarımızla, vereceğimiz çeşitli tepkilerimizle sahip çıkarak kahramanlarımızı yalnız ve savunmasız bırakmayacağız. Bu aynı zamanda vatandaşlık ve namus borcumuzdur.

CİHAT YAYCI PAŞAMIZ DİYOR Kİ;

Aytunç Altındal’ın başına gelenleri de biliyoruz ama korkmuyorum!

Bu gibi meselelerle uğraşanlar ya öldürüldüler ya da itibar suikastlerine uğradılar ama birinin elini taşın altına koyup kral çıplak demesi lazım!

İşte ben elimi taşın altına koyup “Kral çıplak” diyorum!

https://youtu.be/ngtCC3_1GEg?si=ny5JOKVXmAo5vbPj

REKLAM ALANI