Meşe’den teşekkür ve destek açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi’nden 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Giresun milletvekili adayı olan Fatih Meşe, Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı seçilene kadar sahalarda olduklarını bildirdi.

Meşe’den teşekkür ve destek açıklaması
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.05.2023
31
A+
A-

Meşe yaptığı yazılı açıklamada, 14 Mayıs seçimlerinde canla, başla çalışan ve emek veren tüm teşkilat mensupları ile MHP’ye destek veren Giresunlulara teşekkür etti. Meşe, 28 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için de sahada olduklarının altını çizdi.

Fatih Meşe, “Sizden aldığım destek ve güçle çıktığım Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilli adaylığı yolculuğunda canım Giresun’umun tüm ilçelerine, köylerine gitmeye, gencinden yaşlısına tüm Giresunluları ziyaret etmeye çalıştım. Ben ve ekibime gittiğimiz her yerde kucak açtınız ve bizleri evladınız, ağabeyiniz, kardeşiniz gibi ağırladınız. Bu süreçte uğrayamadığım, kapısını çalamadığım ama kalbimde her zaman desteğini hissettiğim köylerimiz, ilçelerimiz olduysa hakkınızı helal edin. Görevimiz henüz bitmemiştir. Seçim çalışmamız sırasında tüm Giresunlu hemşehrilerimize beyan ettiğimiz gibi 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçilene kadar çalışmalarımız aynı şevk ve gayretle devam edeceğini bilmenizi isterim. Yapılacak Cumhurbaşkanlığın 2. tur seçimlerinin Cumhur ittifakı adına başarıyla neticelendirileceğine inancımız tamdır. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

REKLAM ALANI