MHP: Fabrikanın kapanmaması gerekiyor

Usta, eksikliklerin giderilerek, yeniden faaliyete geçmesini istedi…

MHP: Fabrikanın kapanmaması gerekiyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.07.2023
210
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, sel afeti yaralarının hızlıca sarılması için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirterek, kapatılan Kardağ Su Fabrikası’nın ise yeniden faal duruma gelmesinin de Giresun ekonominin yararına olacağını kaydetti. Sel afeti sonrası yaşanan göçük sebebiyle yaşamını yitiren fabrika işçisine Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyen Usta, “Acımız elbette ki büyük. Basitleştirecek veya içimizi acıtacak cümlelerden kaçınmalıyız. Lakin bu fabrika Giresun’umuzun büyük bir markası. İstihdam noktasında, ihracat noktasında kaybetmememiz gereken bir marka. Bu markanın yeniden, tüm eksiklerini gidererek ayağa kalması için çaba göstermeliyiz” açıklamasında bulundu.

MHP Merkez İlçe Başkanı Usta, hem Milletvekilleri Ertuğrul Gazi Konal’ın hem de bireysel olarak şahsının genel merkez nezdinde yaraların hızlıca sarılması için yoğun bir özen gösterdiklerini açıkladı. Usta, Vatandaşımızın derdi bizim derdimiz, üzüntüsü bizim üzüntümüz, sevinci bizim sevincimizdir. Giresun’umuzda artık normal bir yağış almıyor. Tüm afetlere ve duyurular sonrasında tüm tedbirleri artık almak zorundayız. İnşallah devletimiz de milletimizin yaralarını hızlıca saracak, hasarları ortadan kaldıracaktır.” dedi.

FINDIK FİYATI İÇİN ÜRETİCİLERİMİZİN SESİNİ ANKARA’YA TAŞIYORUZ

Usta, son olarak da yaklaşan fındık hasadı öncesi, “Üreticimize şimdiden bereketli mahsuller diliyorum. Tabi ki üreticilerimiz fiyat bekliyor. Bizler de üzerimize düşen ne varsa bu noktada üreticilerimizin sesini Ankara’ya ulaştırmaya çalışıyoruz. İnşallah fındığımıza Giresun kalite fındığımıza hak ettiği değeri alacağız” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI