Milletvekili Gezmiş’ten teşekkür ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun’un ilk kadın milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kadın sorunları başta olmak üzere, Giresun’un güçlü savunucusu ve sesi olacağını ifade etti.

Milletvekili Gezmiş’ten teşekkür ziyareti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.05.2023
54
A+
A-

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem milletvekilliği seçiminde Giresun’un siyaset tarihine adını yazdırmayı başaran Milletvekili Gezmiş, önümüzdeki günlerde mazbatasını alarak, Başkent’e gitmeye hazırlanıyor.

Milletvekili Gezmiş, Türkiye Büyük Millet Meclisi maratonu öncesi, şahsı ve partisine destek veren seçmenleri ziyaret ederek, teşekkür ediyor. Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, ilk teşekkür ziyaretini gelini olduğu Keşap ilçesine gerçekleştirdi. Gezmiş, “Keşaplılar bana sahip çıktı ve oylarımızı artırdı. Keşap’ı çok seviyorum. Mecliste Keşap ve Keşaplıları temsil etmekten gurur duyacağım ve çok çalışacağım. 28 Mayıs’taki seçimde de sayın cumhurbaşkanı adayımız Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nın güvenilir kadrolarına, Keşap’tan daha yüksek bir oy desteği bekliyorum” dedi. Milletvekili Gezmiş, Dereli ve Piraziz ilçelerini de ziyaret ederek, desteklerinden dolayı esna ve vatandaşlara teşekkür etti ve Kılıçdaroğlu’na destek istedi.

REKLAM ALANI