Onkoloji doktoru ataması tamam

Milletvekili Temür, Giresun’da bir süredir gündem olan onkoloji doktoru sorununa son noktayı koydu. Temür, Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonuçlarına göre, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne onkoloji uzmanı atandığını bildirdi. Temür, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Mustafa Büyükkör’ün Ekim ayında göreve başlayacağını kaydetti.

Onkoloji doktoru ataması tamam
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.09.2023
Düzenleme: 15.09.2023 00:45
96
A+
A-

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun’un daha fazla gelişip, kalkınması için sorunların yakinen takipçisi olduklarını bildirdi. Milletvekili Temür, Öncü Gazetesini ziyaret etti. İmtiyaz Sahibi Murat Yakarışık ile görüşen Milletvekili Temür, önemli devlet yatırımları, sağlık ve fındıkla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

GİRESUN’DA SAĞLIK ALANINDA GÜZEL İŞLER YAPILIYOR

Giresun’da, il sağlık müdürlüğü ve tesis yöneticileri idaresinde sağlık hizmetlerinde güzel işler yapıldığını ifade eden Milletvekili Temür, bir süredir gündemde olan onkoloji uzmanı sorununun son yapılan Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile çözüme kavuşturulduğunu kaydetti. Temür, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Tıbbi Onkoloji uzmanı olarak Dr. Mustafa Büyükkör’ün atandığını ve Ekim ayında görevine başlayacağını söyledi. Temür, Tıbbi Onkoloji uzman Büyükkör’ün göreve başlamasıyla birlikte radyoterapi ünitesinin de hizmete açılacağını belirtti.

“FINDIĞINA SAHİP ÇIKIN, EMANETE BIRAKMAYIN”

Milletvekili Ali Temür, fındık fiyatlarının bu sezon serbest piyasada TMO’nu üzerinde işlem gördüğüne vurgu yaparak, üreticilerden ürünlerine sahip çıkarak, emanete bırakmamalarını istedi. Temür, Giresun’un daha fazla gelişip, kalkınması için sorunların yakinen takipçisi olduklarının altını çizdi.

REKLAM ALANI