Şerlerinden Türk’ü koru ya Rabbi

Yayınlama: 10.05.2024
31
A+
A-

Allah, Türk milletine, içinde bulunduğumuz bu kirli dönemi en kısa bir zaman zarfında geride bırakmayı nasip eylesin.

 

Öylesine bir kirlenmişlik yaşamaktayız ki,

Her ne yana baksan, yedikleri haramlarla yüzleri nursuzlaşmış, dillerinden zehir akan, kalplerini kin ve husumet kaplamış renkli plâkalı büyük büyük adamları görürsün. Allah, Türk’ü şerlerinden korusun.

 

Bunların en büyük hedefi;

TC Devletini parçalamak…

Türk’süz bir Anadolu oluşturmak…

 

Dahası, Allah’ın Türk’e kestiği Anadolu’nun tapusunu yok saymak ve böylece 13 Bin yıllık Türk yurdunu Batılı efendilerine teslim etmek.

 

Ey Türk!

Davran,

Titre ve kendine dön.

 

Bu titreyiş;

Türk’e has milli ve mânevi değerlere karşı olan muhabbetin gönüllerde yaktığı aşk ateşinin etkisiyle hücrelerde meydana gelen volkanik patlamalar olup, asil ve soylu insanlara mahsus bir titreyiştir ve ilâhi bir cezbenin tezahürüdür.

 

Bu ifade, Kuvayı milliyecilerden sonra yalnız ve yalnız ülkücü bozkurtlara yakışan ve onlarla örtüşen yüksek bir vasıftır. Ne var ki bu üstün vasıf Balgat Ağalarınca her geçen gün plânlı ve proğramlı bir şekilde yok ediliyor.

 

Türk bir titrerse!

Türk’ün titremesinin ne anlama geldiğini tarihi tecrübelerle çok iyi bilen belli karanlık mahfiller ve içimizdeki imparatorluk tortuları bu yüzdendir ki;

‘’Ne mutlu Türk’üm diyene’’

‘’Bir Türk dünyaya bedeldir’’

‘’Ey Türk! Titre ve kendine dön’’ sözlerinden hiç mi hiç hoşlanmazlar.

 

TÜRK’E DÜŞMANLIKLARININ SON BELGESİ;

Kırmızı ışıkta geçen sürücüye 1406 TL ceza kesilirken, sınırlarımızdan kaçak geçenlerin maaşa bağlanıp, hastalandığında ise bedava tedâvi edildiği ülkemizde Tebrizli Türk Ramin Saeıdı soydaşımıza hayat hakkı tanımayarak O’nu Kırklareli Pehlivanköy ”Geri Gönderme Merkezinde” hücreye tıkanları Allah’a havale ediyorum.

 

İşgâl ordusundan farksız 20 Milyona yakın çapulcu sürüsünü besleyip, barındırıp, doyururken, Ramin soydaşımızı İran’a iâde ederek ölüme göndermek isteyenlere bu vatanın suyu, havası haram olsun. Ocakları sönsün, Allah, kendilerini en sevdikleriyle imtihan etsin, yürekleri dağlansın!

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.