Trabzon ve Ordu’ya var, Giresun’a yine yok!

Trabzon ve Ordu’ya var, Giresun’a yine yok!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.04.2023
178
A+
A-

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi Trabzon ve Ordu’nun bakan milletvekili adayları yeni dönem için vaat üzerine vaatler verirken, Trabzon ve Ordu neredeyse her gün bir açılış kurdelesi kesiliyor.

AK Parti’den Trabzon 1. Sıra milletvekili adayı gösterilen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile AK Parti’den Ordu 1. Sıra milletvekili adayı gösterilen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs seçimleri öncesi seçim bölgelerinde adeta yatırım ve yeni projeler şovu yapıyor.

Bakan Karaismailoğlu’ndan Trabzon’a yeni havalimanı ve güney çevre yolu müjdesi verirken, “Dünyanın en özgün, en özel havalimanlarından bir tanesini Trabzon’a yapacağız” dedi.

Trabzon Akoluk İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Et ve Süt Kurumu Et Kombinesi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından törenle açıldı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Ordu’ya fındık ihtisas organize sanayi bölgesi ile eğitim-öğretim yatırımları için 1 milyar 796 milyon lira kaynak sözü verildi.

GİRESUN YİNE GARİP KALDI

Giresun ise yanı başındaki bu yatırım, açılış ve yeni proje vaatlerini izlemekle yetiniyor.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mayıs’ta Giresun’a geleceği öğrenildi. Atatütk Meydanı’nda Giresunlulara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 14 Mayıs seçimleri öncesi Giresun’a ne vaat ve sözde bulunacağı merak konusu.

REKLAM ALANI