Uluslararası Robot Yarışmasına Giresun damgasını vurdu!

Bursa’da düzenlenen 15. MEB Uluslararası Robot Yarışması’na Giresun ekipleri damgasını vurdu. 10 öğretmen 25 öğrenciden oluşan 40 takım 3 ayrı kategoride başarılar elde etti.

Uluslararası Robot Yarışmasına Giresun damgasını vurdu!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.09.2023
77
A+
A-

15.Uluslararası MEB Robot Yarışması’nda Giresun’u, Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bulancak Atatürk Ortaokulu, Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Güre Ortaokulu, Giresun Nurettin Canikli İmam Hatip Lisesi robot takımları temsil etti. Robot takımları 3 ayrı kategoride başarılar elde etti. Yarışmada, Labirent Ustası Robot Kategorisinde; Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye 1.si, Toz Koparan Robot kategorisinde; Bulancak Atatürk Ortaokulu Türkiye 2.si, Çizgi İzleyen (İleri Seviye) Robot kategorisinde; Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye 2.si, Labirent Ustası Robot kategorisinde ise Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “BATEM Robot Takımı” Türkiye 2.si oldu

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, yarışmaya katılan ve üstün başarı gösteren tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

REKLAM ALANI