Ünzile Yüksel, gezilerine Doğankent’te devam etti

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Adayı Ünzile YÜKSEL, ilçe gezilerine Doğankent’te devam etti ve esnaf gezileri sırasında büyük ilgi ve alaka ile karşılandı.

Ünzile Yüksel, gezilerine Doğankent’te devam etti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.05.2023
28
A+
A-

Yüksel gezileri sırasında Doğankent’in Giresun için ne kadar önemli ve stratejik bir ilçe olduğunu belirterek, “Doğankent ilçemiz Sahil kısmı ile İç Anadolu Bölgesini birbirine bağlayan ticaret yolu niteliğinde bir ilçemizdir. Hem turizm açısından hem de ticaret ulaşımı bakımından önemli olan bu ilçemiz hak ettiği yatırımları maalesef bu güne kadar alamamıştır. İktidar açısından unutulan bir ilçe olan Doğankent, bizler için çok önem arz etmektedir.

Selin yarattığı yıkımların halen telafi edilmediğini belirten Yüksel, menfez çökmesi sonucu yaşanan can kayıplarını unutturmaya çalışıyorlar, ayrıca Gümüşhane ile Tirebolu İlçesini bağlayan en önemli geçiş ve ticaret yolu olmasına rağmen halen güvenli ulaşım sağlanamıyor, Sizlerin desteği ile 14 Mayıstan sonra iktidar olduğumuzda Doğankent İlçesi hem turizm ilçesi olacak hem de tarihi ipek yolu gibi bu ilçemizde güvenli ticaret yolu markasına kavuşacaktır.” dedi.

REKLAM ALANI