Yası ilân etmek için yaslı olmak gerek!

Yayınlama: 25.12.2023
28
A+
A-

12 kahraman evlâdımızın şehit olması üzerine milli yas ilân edilmemesi, üstelikte böyle acılı bir günümüzde TRT’nin müzik ve eğlenceyi kesmemesi milletçe kanımıza dokundu. Türk milletine karşı kin ve husumetleri bir türlü soğumak bilmeyen bu iğrenç zihniyetin mensuplarını nefretle kınıyoruz.

 

Demek ki, yas ilân etmesini beklediklerimizin yas ilân edebilmeleri için önce kendilerinin YASLI OLUP, YAS TUTMALARI gerekirmiş.

 

Yaslı olup yas tutmayanlardan ’’MİLLİ YAS’’ ilân etmelerini beklemek ham bir hayaldir.

 

Yıl 2013

Ne diyordu AKP li Hüseyin Çelik;

”Birkaç Mehmetçik öldürüldü diye koca meclis toplanır mı hiç”

Geçmişte bu sözleri sarf ederek şehitlerimizi basite alan Hüseyin Çelik, bugün kalkmış sıkılmdan Özgür Özel’e saldırıyor.

 

Yıl 2005

Şehitlik ve Gâzilik ruhuna sahip insanların vatanı, milleti, dini ve devleti uğruna seve seve cephelere koşmasından rahatsızlık duyuluyor olmalı ki, 2005 in Mart ayında Başbakanlıkça bir genelge yayınlanıyor. Yayınlanan bu genelgede, tespit edilen 45 kelime için, bundan sonra Vâlilikler, Okullar ve çeşitli Kamu Kurum ve Kuruluşlarında bu kelimeler kullanılmayacak deniliyor.

 

Bu Genelgeye göre;

Kullanılması yasaklanan 45 kelimden ilk ikisi ŞEHİTLİK ve GÂZİLİK kelimeleridir.

 

Bu iki kelimeyi yasaklayan zihniyetin, şehitlerimiz için milli yas ilân etmemeleri gayet normaldir!

 

Yıl 2023

Suudi Kralı öldüğünde anında yas ilân edenler, her biri dünyaya bedel 12 vatan evlâdımızın bir gün arayla Pençe- Kilit Harekâtında kahpe PKK tarafından şehit edilmesi dolaysıyla MİLLİ YAS ilân etmedikleri gibi, Mecliste çekiş, TRT’de müzik alabildiğince devam etmektedir.

 

Bir şehit anası demişti ki;

‘’Şehidin helvası sizin ocakta kavrulmadığı müddetçe sizlere hep tatlı gecektir’’

 

Türk milletine karşı merhamet, sadakat ve şükran damarları kuruyanların ocaklarına ateşler düşsün ki, milletin acısını ve kavrulan helvanın tatlı olmadığını anlayabilsinler.

 

Bir diğer terbiyesizlik ise;

Cenaze merâsimi sırasında çapulculara ÖZGÜR ÖZEL’İ protesto ettirme olayıdır. Bu alçaklıkta sınır tanımayan siyâsi bir kepazelik, şehitlerin ruhaniyetlerine küfretmektir.

 

Bir diğer terbiyesizlik ise;

Kıymetli bulup okuduğumuz YENİÇAĞ GAZETESİNİN olayı, kınayan, insanları aklıselim hareket etmeye davet eden bir başlıkla değil de, ”Özgür Özel’e memleketinde soğuk duş. Özgür Özel yuhalandı, alandan kovuldu” başlığı ile duyurmasıdır.

Senin de Allah cezanı versin Yeniçağ!

 

Sukünete ihtiyacımız olan bir zamanda;

Bu kin,

Bu nefret,

Bu husumet,

Bu terbiyesizlikler niye?

 

AKP, Mahalli Seçimler yaklaştıkça toplumu daha da gerecek, çünkü millete söyleyecek sözü kalmadı.

REKLAM ALANI