Yazıklar olsun!

Yayınlama: 25.09.2023
66
A+
A-

RUHSUZ, TEPKİSİZ CESETLER!

Bizler uyurken, resmi rakamlara göre;

754 Bin Suriyeli çocuk doğdu…

2 Milyon 600 Bin Suriyeli ameliyat edildi…

97 Milyon poliklinik, 3 milyonu aşkın yataklı tedavi hizmeti verildi…

Benim vatandaşım sedyede sırasını beklerken, sıra beklemeden muayene olan ve sırıtarak yürüyen yığınlarca yabancı…

 

Bu arada devlete milyonlarca paraya mâl olan  12 bin doktorumuz Avrupa’ya kaçırıldı!

 

Hırlı mı, hınzır mı ne olduğu bilinmeyen milyonlar ülkemize göç ederken, yetişmiş nadide beyinlerimiz yabancı ülkeler göçmekteler!

 

Uluslararası kirli odakların arkasında olduğu GÖÇ MÜHENDİSLİĞİ ile Anadolu’da Türkler azınlık durumuna düşürülmek istenmektedir.

 

Türkler, kendi vatanlarında yabancılar tarafından aşırı derecede rahatsız edilmekte olup, başka yerlere göç etmek zorunda bırakılmaktadırlar. Bu tehlikeye dikkat çeken BATUHAN ÇOLAK ise tutuklanarak ceza evine konuldu.

 

Sosyal medyada esip gürleyenlerden…

Milliyetçilik- Ülkücülük dendiğinde mandada kıl, mangalda kül bırakmayanlardan…

Ulusalcı- Atatürkçü geçinen sahtekârlardan, Batuhan Çolak’a sahip çıkan paylaşım yapan, olayı kınayan bir iki satır yazı paylaşanı gördünüz mü?

 

Birileri için pantolonunun ağını patlatan STK’lardan, siyâsilerden ve  siyâsi liderlerden Batuhan Çolak’a sahip çıkma adına iki kelimecik olsun konuşan var mı?

 

Yazıklar olsun!

Yazıklar olsun!

Binlerce kere yuh olsun!

 

Çok iyi biliyorum ki, bu yazımdaki sitemimi hiç kimse üzerine almayacaktır!

 

20 Milyona yaklaşan MİLYON MÜLTECİ ORDUSUYLA;

İleride Türkiye’nin başına büyük çoraplar örülüp Türk milleti canından bezdirilerek doğup büyüdükleri İlleri- İlçe ve kasabaları, geniş ve verimli tarlalarını yabancılara bırakıp huzur aramak için Batı bölgelerimize doğru göç etmek zorunda bırakılacaklardır.

 

GELEN YABANCILARIN ARKASINDA Kİ GÜÇLER!

Ülkemize olan bu yabancı akınına zemin hazırlayanlar, yabancı akınını teşvik edip Türk milletine ve Türk Devletine bu kirli MÜLTECİ TUZAĞINI kuranların birkaç yıl sonra PKK olayının benzeri projeleri hazırdır, hatta düğmeye basmış vaziyetteler!

 

ABD ve emperyalist güçler, bu sözde mülteciler üzerinden “KİMLİK İNŞA ETMEYE” başlamışlar bile!

 

İŞTE İLK SİNSİ TEZGÂH!

İstanbul Arel Üniversitesi’nde, 31 Ekim 2018 tarihinde “SURİYELİ KADINLARI GÜÇLENDİRME” ismi altında bir proje başlatıldı. 1 Kasım 2018 / 1 Mayıs 2019 tarihleri arasında görüşülecek olan bu kirli projenin sinsi gayesi;

“Türkiye’de yaşayan Suriyeli göçmen kadınların Kadın hakları- Mülteci kadın hakları- Toplumsal cinsiyet ve toplumsal cinsiyete dayalı şiddet- Kadın sağlığı gibi başlıklar altında düzenlenecek çalıştaylarla toplumsal farkındalığın artırılarak bilinçlenmenin sağlanması” şeklinde olduğu beyan ediliyor.

 

BU SİNSİ PROJEYE DESTEK VERENLER;

Norveç,

HayatSür Derneği,

Arel Üniversitesi Radyo’su,

Kadınlarla Dayanışma Vakfı,

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu,

Şişli ve Sultanbeyli Belediyesi,

Uluslararası Mavi Hilal Derneği.

 

Bu projeyi destekleyerek hayata geçirmek isteyen ve yukarıda isimleri zikredilen kuruluşların dikkat çeken dış bağlantıları mevcut olup, SOROS VAKFI ve daha başka karanlık güçlerde devrede olup harıl harıl harıl çalışmaktadırlar.

 

HAYATSÜR DERNEĞİ!

Bu derneğin parası, GEORGE SOROS’un ”Açık Toplum Vakfı” tarafından karşılanıyor!

 

Projenin diğer destekçilerinden biri olan ”Kadınlarla Dayanışma Vakfı” (KADAV) ın Vakıf sitesine girince, Kürtçe “BİJİ YEKİTİYA JİNAN” (Yaşasın Kadın Dayanışması) cümlesini okursunuz.

 

BU KURULUŞLAR SÖZDE MÜLTECİLERE;

BİR DAHA SURİYE’YE DÖNMEYİP, TÜRKİYE’DE DEVAMLI KALMALARINI TELKİN ETMEKTELER!

REKLAM ALANI