Yeni bir tehlike! Yeni bir oyun mu?

Yayınlama: 13.12.2023
57
A+
A-

Uyan Özgürlü- Özürlü CHP!

Uyan kocakarı dırdırı ile vakit öldüren kafasız Meral Akşener!

 

İyi ki varsınız Tümamiral CİHAT YAYCI PAŞA!

Bu dar zamanda ve sonu meçhullüklerle dolu karanlık dönemde boğazı sıkılarak nefessiz bırakılan Türk milletine NEFES OLDUNUZ.

 

Artık ülkeler ordular la değil, göçler ve nüfus kaydırmalarıyla işgâl edilmektedir ki bunun en canlı örneği yurdumuza sokulan ve sayıları 20 Milyona yaklaşan Suriyeli, Iraklı, Afrika kökenliler ve son olarak şimdi de Filstinliler.

 

Filistinlilerin Gazze’den koparılarak Türkiye ve KKTC’ye yerleştirilmesiyle, İ-srail’in istediği gibi Gazze Filistinlilerden arındırılmış olacaktır ki zaten İ-srail’in bunca saldırılarının sebebi de buydu.

 

Gözün aydın İ-srail!

Seni kınayanlar bile sana çalışıyor!

Başardın ve Arz- Mevud’a doğru dörtnala ilerlemektesin!

 

Ben Orhan Kılıçoğlu olarak bu kadarını yazabiliyorum, gerisini TÜRK DEGS / TÜRK MAGS’den okuyalım.

 

Kaynak;

TÜRK DEGS / TURK MAGS

@turkdegs

Amerikan gazetesi The Epoch Times’dan çeyrek milyona yakın Filistinli’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nın yanısıra KKTC’ye yerleştirileceği iddiası…

 

The Epoch Times : “Türkiye, Katar ve Hamas’ın Gazze Şeridi’ndeki Filistinlileri Kuzey Kıbrıs’a ve Türkiye’nin Güney ve Doğu Anadolu bölgelerine yerleştirmeye yönelik ortak planı” başlıklı yazısında şunlar iddia ediliyor

 

Yorumsuz olarak veriyoruz…

 

Türk hükümeti, çeyrek milyona kadar Filistinliyi Gazze Şeridi’nden Türkiye’nin güneydoğusundaki Kürt bölgelerine ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) yerleştirmeyi planlıyor.

 

“Bunun Doğu Akdeniz için derin ve uzun vadeli stratejik sonuçları olacak”

 

Türkiye ve Yunanistan’daki üst düzey kaynaklara göre, Kasım ayında Türk ve Katar gizli servisleri arasında Hamas temsilcilerinin katılımıyla bu konuda istişarelerde bulunuldu.

 

Konuşulan konular arasında önemli sayıda Filistinli mültecinin Gazze Şeridi’nden üçüncü ülkelere nakledilmesi meselesi de vardı.

 

Türk istihbaratı MİT, Gazze Şeridi’nden Türkiye’nin güneydoğusundaki Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine 200.000 ila 250.000 Filistinliyi kapsayan bir “insani transfer ve yeniden yerleştirme” operasyonu düzenlemeyi planlıyor.

 

Kuzey Kıbrıs’ta taşınma yeri olarak liman kenti Mağusa seçildi. Proje 5 yıl içinde hayata geçirilecek.

 

Türkiye, Filistinli mültecilerin Kuzey Kıbrıs bölgelerine yeniden yerleştirilmesini planlayarak, KKTC’yi  İslam dünyasına tanıtmayı ve buna bağlı olarak Filistinliler için bir “Özel Fon” aracılığıyla onlara finansal olarak destek olmayı amaçlamaktadır.

 

Aynı zamanda, Filistinlilerin yerleştirilmesi planı, Türk devletinin “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti” (KKTC) olarak adlandırdığı devletin dolaylı veya doğrudan tanınması anlamına geliyor.

 

Türkiye, çok sayıda Filistinli mültecinin Türkiye’ye ve KKTC’ye transfer edilmesi, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki Filistin nüfusunun hızlı büyümesinden yıllar boyunca maruz olduğu yoğun baskıyı hafifleteceğinden, İsrail ile ilişkilerinin normalleşmesini sağlayabileceğine de inanıyor.

 

Türk planı, İsrail’in Filistinlileri kendi topraklarından tahliye niyetiyle de aynı zamana denk geldi.

 

DOĞRULUĞU TARTIŞILIR BU HABERİN YORUMUNU SİZE BIRAKIYORUZ…

REKLAM ALANI