1.Gelevera Şiir Akşamları dinletisi gerçekleştirildi.

Türkiye Yazarlar Birliğinin 45. yılında Ankara’dan Ardahan’a Kültür kervanı kapsamında Şehit Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonu konferans salonunda “1. Gelevera Şiir Akşamları” dinletisi düzenlendi.

1.Gelevera Şiir Akşamları dinletisi gerçekleştirildi.
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.10.2023
164
A+
A-

Espiye Kaymakamlığı ve Espiye Belediyesinin katkıları ile Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonu olan Şiir dinletisine Espiye Kaymakamı Taner Tengir, belediye Başkan yardımcıları Nazım Önal, Mustafa Bodur, ilçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk, Şube Müdürü Adnan Yazıcı, Türkiye yazarlar birliği Giresun Şube başkanı Olgun Albayrak, daire amirleri, okul müdürleri, davetliler ile öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Turgut Öztürk, şiir dinletisini geleneksel hale getirileceğini belirterek, programa katılan daire amirlerine ve şairlere teşekkür etti.

Birincisi düzenlenen Gelevera şiir akşamları dinletisinde şairler şiirlerini okudular, yöresel türkülerin seslendirdiler, şairlerin yaşam öyküleri okundu. Aşık Veysel’e ait şiir ve türküler seslendirildi. Programa katılan şairlere plaket ve teşekkür belgesi verildi.

(FİKRET BIYIK)

 

REKLAM ALANI