11.Yeşilay bisiklet turu Giresun’da düzenlendi

Yeşilay’ın 2011 yılından bu yana organize ettiği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, 19 Mayıs 2024 Pazar günü “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla düzenlendi.

11.Yeşilay bisiklet turu Giresun’da düzenlendi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.05.2024
33
A+
A-

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu, Giresun’da bisiklet severleri bir araya getirerek bağımlılıkların zararlarına dikkat çekecek ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulundu

Spor yaparak bağımlılıklarla mücadelenin önemini vurgulamak ve sporu daha geniş kitlelere yaymak için yıl boyunca bisiklet turları düzenleyen Yeşilay’ın bu yıl 11’incisini düzenlediği Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu Giresun’da düzenlendi.

Türkiye’nin en büyük bisiklet organizasyonlarından biri olan ve Ziraat Katılım, Kahve Dünyası, Bisan ve Türkiye Sigorta’nın katkılarıyla düzenlenen Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu’nun 11’incisi, 19 Mayıs Pazar günü yapıldı. Yeşilay Giresun Şubesi, Yeşilay Giresunspor Kulübü, Giresun Üniversitesi Yeşilay Topluluğu, gönüllüler ve bisiklet severlerin katılımıyla yapılan etkinlik, Giresun’da Cumhuriyet Parkından başlayıp Plajlar bölgesine gidip başlangıç noktasına dönüş şeklinde sona erdi. “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla düzenlenen tur, bisikletseverleri bir araya getirdi.

Yeşilay Giresun Şubesi Başkanı Dr. Cengiz CİNDEMİR, etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Hareketli yaşamı desteklemek ve bağımlılıkla mücadele amacıyla bu yıl on birincisini gerçekleştirdiğimiz Yeşilay Bisiklet Turu’nda hep birlikte pedal çevirerek bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturduk.

REKLAM ALANI