17.Giresun Tanıtım Günleri Kağıthane’de sona erdi

Kağıthane Hasbahçe Mesire Alanı’nda düzenlenen “17. Giresun Tanıtım Günleri” sona erdi.

17.Giresun Tanıtım Günleri Kağıthane’de sona erdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.10.2024
5
A+
A-

Programa Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve Giresun milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

GİRESUN’A ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ VE KAYAK EĞİTİM MERKEZİ GELİYOR

Programda konuşan Bakan Mehmet Fatih Kacır, Giresun’a yönelik önemli yatırımların müjdesini verdi. Organize Sanayi Bölgesi, Kayak Eğitim Merkezi ve Fındık Ar-Ge Merkezi gibi projelerin yakında hayata geçirileceğini açıkladı. Giresun’un turizmine ve ekonomisine katkı sağlayacak bu projelerin şehirde kalkınmayı hızlandıracağını belirtti.

500 BİN GİRESUNLU İSTANBULLUYA SESLENDİ

Bakan Kacır, İstanbul’da 500 bine yakın Giresunlu’nun yaşadığını hatırlatarak, onların katkılarıyla İstanbul’a ve yaşadıkları şehirlere değer kattığını vurguladı. Giresun’da hayata geçirilecek projelerle şehrin katma değerli üretiminin artacağını ve yeni imalat tesislerinin kurulacağını müjdeledi. Özellikle turizm yatırımlarına dikkat çeken Kacır, Dereli Kış Turizmi Merkezi’ne kayak pistleri ve telesiyej sistemi kurulacağını söyledi.

FINDIK AR-GE MERKEZİ GİRESUN’DA KURULACAK

Kacır, Giresun’un fındık üretiminde lider olduğunu belirterek, fındığın daha katma değerli üretimi için yeni projeler geliştirdiklerini açıkladı. Fındık işleme Ar-Ge ve verimlilik merkezinin Giresun’da kurulacağını belirten Kacır, bu projenin fındık sektörüne büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

TANITIM GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Program boyunca stantları gezen Bakan Kacır, vatandaşlarla bir araya gelerek fotoğraf çekildi. Kacır, Giresun’un yerel ve yöresel ürünlerinin tanıtıldığı bu etkinliğin büyük ilgi gördüğünü ve ilerleyen yıllarda daha büyük organizasyonlarla tanıtım günlerinin devam edeceğini söyledi.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.