3 ilçede bir günde ziyaret ve incelemeler

Vali Serdengeçti’den Keşap, Espiye ve Yağlıdere’de incelemelerde bulundu.

3 ilçede bir günde ziyaret ve incelemeler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.08.2024
6
A+
A-

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 13 Ağustos Salı günü yoğun bir programla Keşap, Espiye ve Yağlıdere ilçelerini ziyaret etti. Her üç ilçede de kamu kurumlarını ziyaret eden Vali Serdengeçti, vatandaşlarla da buluşarak yerel halkın sorunlarını dinledi.

KEŞAP’TA İLÇE YÖNETİCİLERİYLE BULUŞMA
Ziyaretlerine sabah saatlerinde Keşap ilçesiyle başlayan Vali Serdengeçti, burada Keşap Kaymakamı Selin Sarı ve Belediye Başkanı Tuncay Muhammet Arışan ile bir araya geldi. İlçede yürütülen çalışmalar ve talepler hakkında bilgi aldıktan sonra sokakta karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek onların hatırlarını sordu. Ziyaret sonrasında yaptığı paylaşımda, “Aziz hemşehrilerimizle hasret giderdik,” ifadelerini kullandı.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE İNCELEME
Keşap’taki programını Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde sürdüren Vali Serdengeçti, burada kalan engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Onların sorunlarını dinleyen Vali, “Yeter ki sevgi olsun. Engeller bakış açımızda olmayınca aşılması çok daha kolay,” dedi.

ESPİYE VE YAĞLIDERE’DE KAMU ZİYARETLERİ
Öğleden sonraki programına Espiye ilçesiyle devam eden Vali Serdengeçti, Espiye Kaymakamı Ahmet Kavanoz’dan ilçenin sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldı. Ardından Yağlıdere ilçesine geçerek Belediye Başkanı Yaşar İbaş’ı ziyaret etti. Her iki ilçedeki incelemelerinin ardından yaptığı paylaşımda, kamu hizmetlerine dair bilgiler aldığını ve nazik ev sahiplikleri için teşekkür ettiğini belirtti.

HALKIN NABZINI TUTAN VALİ
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, her fırsatta ilçeleri ziyaret ederek hem yerel yöneticilerle işbirliği yapıyor hem de halkın nabzını tutuyor. Bu ziyaretler sırasında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alırken, halkın sorunlarına da doğrudan çözüm üretmeye yönelik adımlar atıyor.

REKLAM ALANI